R6 200km/h hakkab hanguma

Kui mutrivõti peos püsib (või siis üldse ei püsi), kui vajad abi või nõu mootorratta remondil või soovid tehnika üle arutleda. Kui pluss ja miinus on lootusetult segi ja amprid ajavad volte taga.

Moderaator: Moded

Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
  1. Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
  2. Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta

NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.

Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!

Ardilla
Tänanud: 66 korda
Tänatud: 71 korda

Re: R6 200km/h hakkab hanguma

Lugemata postitus Postitas Ardilla »

Kütte segu võib ka olla, ei tea kuidas r6 suzul on selline must nupp paagi kõrval mida keerates saab segu paika ajada.

Aga jah parem ikkagi minna jälle teenindusse nagu plaan oli.

davidsoniharald
Tsikkel: GasGas EC300
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 7 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas davidsoniharald »

Oled sa ikka kindel, et sa tead, millest räägid? Must nupp paagi kõrval reguleerib ainult tühikäigu pöördeid.

ardilla de terra kirjutas:

Kütte segu võib ka olla, ei tea kuidas r6 suzul on selline must nupp paagi kõrval mida keerates saab segu paika ajada.

Kasutaja avatar

müristaja
Tsikkel: Tuned & modded Tuono

Lugemata postitus Postitas müristaja »

(lol)

Drop a gear and disappear...

Tuono

Lugemata postitus Postitas Tuono »

Kas selle suzuga oli igav (kõik toimis), et selle rimaka omale ostsid?

Kasutaja avatar

Teema algataja
Jellajella
Tsikkel: ninja

Lugemata postitus Postitas Jellajella »

Madman2 kirjutas:
Jellajella kirjutas:

Ilmnes, et külmast peast läheb raskelt käima. Peab kauem starterit andma. Kas antud asi võib olla seotud ka sellega, et ei lähe pöördesse?
:wack:

Sa nagunii selle teadmisega midagi peale ei hakka ju, nagu ka kõigi eelnevate soovituste/küsimustega.
Probleemi lahendab ilmselt ainult pataka raha viimine mõne tüübi kätte kes teab veidi rohkem mootori hingeelu. 8)

Ehk oskate Tallinnas mõnd meest soovitada, kes teab mille eest raha küsib?

Suzuki SV650s 00 > Yamaha R6 02 > zx9r 03

madjs
Tsikkel: VX 800
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas madjs »

Ma enda vx 800 murdsin pead pea nädal aega. Probleem oli nimelt selles, et 100+ sõites hakkas paukuma plärtsuma ja kaotas igasuguse jõu. Ei aidanud seal küünalde vahetamine, ega karpade regull. Viga säilis täpselt samana. Lõppkokkuvõttes oli viga imelihtne. Nimelt on antud isendil õhupuhastaja küljes võimalik kummilutust õhuvõtu ava keerata nii sõidusuunas kui tahapoole. Eelmine omanik oli selle keeranud sõidusuunda ja 100+ sõites suutis õhku niipalju sisse puhuda, et karpades tekkis ülerõhk ja mootor jäi nälga. keerasin selle jublaka teistpidi ja käib nagu kell. Vaevalt viga sul sama, aga imelihtsad asjad võivad jama teha.

Kõik mis ei tapa teeb tugevamaks, või siis sitaks haiget. Ps.Nii loll pole keegi, et teisi õpetada ei oskaks.
http://www.krracing.ee/

Ardilla

Tuono kirjutas:

Kust sa võtad, et suzu oli rimakas? Oled sa seda näid?

müristaja kirjutas:

(lol)

:) vahest ütlevad inimesed lollusi no ikka juhtub. (w) aga kui tühikäigu pöörded sellest jubinast paigast keerata käivitub tsikkel kehvasti või ei käivitu üldse. 200 pole siin mingit postmist.

onusnooker
Tsikkel: Honda Shadow American Edition

Lugemata postitus Postitas onusnooker »

madjs kirjutas:

Ma enda vx 800 murdsin pead pea nädal aega. Probleem oli nimelt selles, et 100+ sõites hakkas paukuma plärtsuma ja kaotas igasuguse jõu. Ei aidanud seal küünalde vahetamine, ega karpade regull. Viga säilis täpselt samana. Lõppkokkuvõttes oli viga imelihtne. Nimelt on antud isendil õhupuhastaja küljes võimalik kummilutust õhuvõtu ava keerata nii sõidusuunas kui tahapoole. Eelmine omanik oli selle keeranud sõidusuunda ja 100+ sõites suutis õhku niipalju sisse puhuda, et karpades tekkis ülerõhk ja mootor jäi nälga. keerasin selle jublaka teistpidi ja käib nagu kell. Vaevalt viga sul sama, aga imelihtsad asjad võivad jama teha.

Krt praegu hakkan mõtlema et minu omal on mõlemad keeratud sõidusuunas :mrgreen:

Aga minek on hea, gaasi kõvasti peale keerates on smpadest mustad londid väljas nagu diiselmootoriga autol :mrgreen: :wack:

Tuono

Lugemata postitus Postitas Tuono »

ardilla, maga kaineks ja loe mu post siis uuesti läbi, suzu tundus korralik aga see r6 on rimaks .

Ardilla

streetmoto :)

Motokeskus on üks supper ägeda suhtumisega koht (w) mulle meeldis nende paldiski mnt pood mingeid töid ka tellind neilt kiire ja kvaliteetne väga 5'. nad kolisid nüüd kuskile ära peakski minema vaatama mis huvitavad masinad neil müügis :)

Viimati muutis Ardilla, 12 Juul 2013, 19:58, muudetud 1 kord kokku.

Ardilla

Tuono kirjutas:

ardilla, maga kaineks ja loe mu post siis uuesti läbi, suzu tundus korralik aga see r6 on rimaks .

sorry reede pulmaaastapäev ja hambaarst ühel päeval :bsmile:

Kasutaja avatar

Teema algataja
Jellajella
Tsikkel: ninja

Lugemata postitus Postitas Jellajella »

Tuono kirjutas:

Jah suzuga hakkas igav, miks rimaka? Rimaka, kuna ei lähe pöördesse(viga voib olla väga lihtne ja loll, mida ma lihtsalt üles ei leia)? Või suhtumine üleüldislet R6-te halb? :nono:

Suzuki SV650s 00 > Yamaha R6 02 > zx9r 03

davidsoniharald
Tsikkel: GasGas EC300
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 7 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas davidsoniharald »

Saalitäis HDsid ja mõni Buell ka. Japse null. Iseenesest vägev pood võrreldes nt HD ametlkiku esindusega :D

streetmoto :)

Motokeskus on üks supper ägeda suhtumisega koht (w) mulle meeldis nende paldiski mnt pood mingeid töid ka tellind neilt kiire ja kvaliteetne väga 5'. nad kolisid nüüd kuskile ära peakski minema vaatama mis huvitavad masinad neil müügis :)

Ardilla

davidsoniharald kirjutas:

Saalitäis HDsid ja mõni Buell ka. Japse null. Iseenesest vägev pood võrreldes nt HD ametlkiku esindusega

Ma olin vaimustuses nede poest vanas kohas, suur koer väravas :D teenindus üle hoovi. Supper tegelased. Ükskord sattusin sinna kui seal kaks harlivenda ennustasid ilma põlvenaksumisega :D :D :D :mrgreen: Töö kiire ja korrektne ei mingit vingumist. Annad ratta sisse siis tuleb suht kohe kõne tule järgi kõik korras.

Kasutaja avatar

FaceOff
Tsikkel: Kawasaki Kx250f

Lugemata postitus Postitas FaceOff »

Mis tsiklist saanud on? Probleemiks: lisaõhk?
Teema on küll igati "asjalik", nii mõnigi ütlus võtab naeru näole! :D
Loodame, et saad ikka oma 260-280km/h ka kellale. :wack:

Viimati muutis FaceOff, 17 Juul 2013, 13:59, muudetud 1 kord kokku.
Kõik BMW omanikud ei ole idioodid, aga igal idioodil on BMW-e.
Kasutaja avatar

leander
Tsikkel: Caponord

Lugemata postitus Postitas leander »

Äkki on spido miilides ..... :D

ammu JAWA 634, vahepeal FZR 600 ja TDM 850, nüüd Aprilia Caponord ja IZ QK

Ardilla

FaceOff kirjutas:

Teema on küll igati "asjalik", nii mõnigi ütlus võtab naeru näole!
Loodame, et saad ikka oma 260-280km/h ka kellale.

http://www.tartupostimees.ee/1300700/po ... torratturi no näed äkki sai oma masina 230 neni jooksma? (lol) (lol) (lol)

Jellajella vaata kuidas avalikus kohas diagnostika võib tuua 5 päeva sanatooriumit :D ja sinises mundris teenidajad. Toad on küll väiksed ja vaade ei ole eriti suurt väärt aga riik teeb välja (lol) (lol) (lol) Kahjuks on tegemist loterii majutusega. Endal kogemus puudub huvitav kas on ühesed toad või mitmesed. Vanasti olid kohad piiratud ja pidi mitu kuud tuusikut järjekorras ootama.

arimees

Lugemata postitus Postitas arimees »

FaceOff kirjutas:

Teema on küll igati "asjalik", nii mõnigi ütlus võtab naeru näole!
Loodame, et saad ikka oma 260-280km/h ka kellale.

http://www.tartupostimees.ee/1300700/po ... torratturi no näed äkki sai oma masina 230 neni jooksma? (lol) (lol) (lol)

Jellajella vaata kuidas avalikus kohas diagnostika võib tuua 5 päeva sanatooriumit :D ja sinises mundris teenidajad. Toad on küll väiksed ja vaade ei ole eriti suurt väärt aga riik teeb välja (lol) (lol) (lol) Kahjuks on tegemist loterii majutusega. Endal kogemus puudub huvitav kas on ühesed toad või mitmesed. Vanasti olid kohad piiratud ja pidi mitu kuud tuusikut järjekorras ootama.

Bike pole mõtet osta ju 90-ga kaarutamiseks? Aga jah, väga ei tahaks sellisesse sanatooriumisse sattuda. :(
Ja kiirendusega saab tegeleda ka mitte avalikel teedel. (Rutja lennuväli). :)

Viimati muutis arimees, 17 Juul 2013, 22:33, muudetud 1 kord kokku.

Ardilla

Olen sel meelel, et kõik sellised ülepiiri asjad peaks olema kohas kus pole teisi liiklejaid. Isegi hõreda liiklusega teedel on ohtlikud, eriti ohtlikud. Seal ei oota. Pealegi meil on väga palju Eestis eripiirkondades kohti kus võimu proovida :)

Mulle meeldib sõita just selle pärast, et keegi ei sega ja saab mõelda ainult teele ja sõitmisele ja mitte millegile muule omamoodi teraapia.

Veelkord siiralt vabndan, ma lihtsalt iroonitsen mitte pahatahtlikult :) mul on selline kummaline huumori meel. Vaatasin kaarti praegu. Väga äge koht.

Kuidas sinna peale saab? on see kuidagi piiratud või täiesti vabas kasutuses? mis seisus on asfalt?

arimees

Lugemata postitus Postitas arimees »

Olen sel meelel, et kõik sellised ülepiiri asjad peaks olema kohas kus pole teisi liiklejaid. Isegi hõreda liiklusega teedel on ohtlikud, eriti ohtlikud. Seal ei oota. Pealegi meil on väga palju Eestis eripiirkondades kohti kus võimu proovida :)

Mulle meeldib sõita just selle pärast, et keegi ei sega ja saab mõelda ainult teele ja sõitmisele ja mitte millegile muule omamoodi teraapia.

Veelkord siiralt vabndan, ma lihtsalt iroonitsen mitte pahatahtlikult :) mul on selline kummaline huumori meel. Vaatasin kaarti praegu. Väga äge koht.

Kuidas sinna peale saab? on see kuidagi piiratud või täiesti vabas kasutuses? mis seisus on asfalt?

Seal korraldati ka just Eesti streetfighterite üritus SMASH! Kui sõjaväelisi õppuseid peal pole, siis täiesti vabalt kasutatav! Tihti on seal EKV
õppused.

Ardilla

No näed kuidas on võimalik elust väljas olla :(

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”