R6 200km/h hakkab hanguma
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
Re: R6 200km/h hakkab hanguma
Kütte segu võib ka olla, ei tea kuidas r6 suzul on selline must nupp paagi kõrval mida keerates saab segu paika ajada.
Aga jah parem ikkagi minna jälle teenindusse nagu plaan oli.
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Oled sa ikka kindel, et sa tead, millest räägid? Must nupp paagi kõrval reguleerib ainult tühikäigu pöördeid.
ardilla de terra kirjutas:Kütte segu võib ka olla, ei tea kuidas r6 suzul on selline must nupp paagi kõrval mida keerates saab segu paika ajada.
-
- Tsikkel: Tuned & modded Tuono
ardilla de terra kirjutas:Kütte segu võib ka olla, ei tea kuidas r6 suzul on selline must nupp paagi kõrval mida keerates saab segu paika ajada.
Kas selle suzuga oli igav (kõik toimis), et selle rimaka omale ostsid?
-
Teema algataja - Postitusi: 28
- Tsikkel: ninja
Madman2 kirjutas:Jellajella kirjutas:Ilmnes, et külmast peast läheb raskelt käima. Peab kauem starterit andma. Kas antud asi võib olla seotud ka sellega, et ei lähe pöördesse?
Sa nagunii selle teadmisega midagi peale ei hakka ju, nagu ka kõigi eelnevate soovituste/küsimustega.
Probleemi lahendab ilmselt ainult pataka raha viimine mõne tüübi kätte kes teab veidi rohkem mootori hingeelu.
Ehk oskate Tallinnas mõnd meest soovitada, kes teab mille eest raha küsib?
-
- Tsikkel: VX 800
- Kontakt:
Ma enda vx 800 murdsin pead pea nädal aega. Probleem oli nimelt selles, et 100+ sõites hakkas paukuma plärtsuma ja kaotas igasuguse jõu. Ei aidanud seal küünalde vahetamine, ega karpade regull. Viga säilis täpselt samana. Lõppkokkuvõttes oli viga imelihtne. Nimelt on antud isendil õhupuhastaja küljes võimalik kummilutust õhuvõtu ava keerata nii sõidusuunas kui tahapoole. Eelmine omanik oli selle keeranud sõidusuunda ja 100+ sõites suutis õhku niipalju sisse puhuda, et karpades tekkis ülerõhk ja mootor jäi nälga. keerasin selle jublaka teistpidi ja käib nagu kell. Vaevalt viga sul sama, aga imelihtsad asjad võivad jama teha.
http://www.krracing.ee/
Tuono kirjutas:Kas selle suzuga oli igav (kõik toimis), et selle rimaka omale ostsid?
Kust sa võtad, et suzu oli rimakas? Oled sa seda näid?
müristaja kirjutas:ardilla de terra kirjutas:Kütte segu võib ka olla, ei tea kuidas r6 suzul on selline must nupp paagi kõrval mida keerates saab segu paika ajada.
vahest ütlevad inimesed lollusi no ikka juhtub.
aga kui tühikäigu pöörded sellest jubinast paigast keerata käivitub tsikkel kehvasti või ei käivitu üldse. 200 pole siin mingit postmist.
-
- Tsikkel: Honda Shadow American Edition
madjs kirjutas:Ma enda vx 800 murdsin pead pea nädal aega. Probleem oli nimelt selles, et 100+ sõites hakkas paukuma plärtsuma ja kaotas igasuguse jõu. Ei aidanud seal küünalde vahetamine, ega karpade regull. Viga säilis täpselt samana. Lõppkokkuvõttes oli viga imelihtne. Nimelt on antud isendil õhupuhastaja küljes võimalik kummilutust õhuvõtu ava keerata nii sõidusuunas kui tahapoole. Eelmine omanik oli selle keeranud sõidusuunda ja 100+ sõites suutis õhku niipalju sisse puhuda, et karpades tekkis ülerõhk ja mootor jäi nälga. keerasin selle jublaka teistpidi ja käib nagu kell. Vaevalt viga sul sama, aga imelihtsad asjad võivad jama teha.
Krt praegu hakkan mõtlema et minu omal on mõlemad keeratud sõidusuunas
Aga minek on hea, gaasi kõvasti peale keerates on smpadest mustad londid väljas nagu diiselmootoriga autol
ardilla, maga kaineks ja loe mu post siis uuesti läbi, suzu tundus korralik aga see r6 on rimaks .
streetmoto
Motokeskus on üks supper ägeda suhtumisega koht mulle meeldis nende paldiski mnt pood mingeid töid ka tellind neilt kiire ja kvaliteetne väga 5'. nad kolisid nüüd kuskile ära peakski minema vaatama mis huvitavad masinad neil müügis
Tuono kirjutas:ardilla, maga kaineks ja loe mu post siis uuesti läbi, suzu tundus korralik aga see r6 on rimaks .
sorry reede pulmaaastapäev ja hambaarst ühel päeval
-
Teema algataja - Postitusi: 28
- Tsikkel: ninja
Tuono kirjutas:Kas selle suzuga oli igav (kõik toimis), et selle rimaka omale ostsid?
Jah suzuga hakkas igav, miks rimaka? Rimaka, kuna ei lähe pöördesse(viga voib olla väga lihtne ja loll, mida ma lihtsalt üles ei leia)? Või suhtumine üleüldislet R6-te halb?
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Saalitäis HDsid ja mõni Buell ka. Japse null. Iseenesest vägev pood võrreldes nt HD ametlkiku esindusega
ardilla de terra kirjutas:streetmoto
Motokeskus on üks supper ägeda suhtumisega koht
mulle meeldis nende paldiski mnt pood mingeid töid ka tellind neilt kiire ja kvaliteetne väga 5'. nad kolisid nüüd kuskile ära peakski minema vaatama mis huvitavad masinad neil müügis
davidsoniharald kirjutas:Saalitäis HDsid ja mõni Buell ka. Japse null. Iseenesest vägev pood võrreldes nt HD ametlkiku esindusega
Ma olin vaimustuses nede poest vanas kohas, suur koer väravas teenindus üle hoovi. Supper tegelased. Ükskord sattusin sinna kui seal kaks harlivenda ennustasid ilma põlvenaksumisega
Töö kiire ja korrektne ei mingit vingumist. Annad ratta sisse siis tuleb suht kohe kõne tule järgi kõik korras.
-
- Tsikkel: Kawasaki Kx250f
Mis tsiklist saanud on? Probleemiks: lisaõhk?
Teema on küll igati "asjalik", nii mõnigi ütlus võtab naeru näole!
Loodame, et saad ikka oma 260-280km/h ka kellale.
Äkki on spido miilides .....
FaceOff kirjutas:Mis tsiklist saanud on? Probleemiks: lisaõhk?
Loodame, et saad ikka oma 260-280km/h ka kellale.
http://www.tartupostimees.ee/1300700/po ... torratturi no näed äkki sai oma masina 230 neni jooksma?
Jellajella vaata kuidas avalikus kohas diagnostika võib tuua 5 päeva sanatooriumit ja sinises mundris teenidajad. Toad on küll väiksed ja vaade ei ole eriti suurt väärt aga riik teeb välja
Kahjuks on tegemist loterii majutusega. Endal kogemus puudub huvitav kas on ühesed toad või mitmesed. Vanasti olid kohad piiratud ja pidi mitu kuud tuusikut järjekorras ootama.
ardilla de terra kirjutas:FaceOff kirjutas:Mis tsiklist saanud on? Probleemiks: lisaõhk?
Loodame, et saad ikka oma 260-280km/h ka kellale.http://www.tartupostimees.ee/1300700/po ... torratturi no näed äkki sai oma masina 230 neni jooksma?
![]()
![]()
Jellajella vaata kuidas avalikus kohas diagnostika võib tuua 5 päeva sanatooriumit
ja sinises mundris teenidajad. Toad on küll väiksed ja vaade ei ole eriti suurt väärt aga riik teeb välja
![]()
![]()
Kahjuks on tegemist loterii majutusega. Endal kogemus puudub huvitav kas on ühesed toad või mitmesed. Vanasti olid kohad piiratud ja pidi mitu kuud tuusikut järjekorras ootama.
Bike pole mõtet osta ju 90-ga kaarutamiseks? Aga jah, väga ei tahaks sellisesse sanatooriumisse sattuda.
Ja kiirendusega saab tegeleda ka mitte avalikel teedel. (Rutja lennuväli).
Olen sel meelel, et kõik sellised ülepiiri asjad peaks olema kohas kus pole teisi liiklejaid. Isegi hõreda liiklusega teedel on ohtlikud, eriti ohtlikud. Seal ei oota. Pealegi meil on väga palju Eestis eripiirkondades kohti kus võimu proovida
Mulle meeldib sõita just selle pärast, et keegi ei sega ja saab mõelda ainult teele ja sõitmisele ja mitte millegile muule omamoodi teraapia.
Veelkord siiralt vabndan, ma lihtsalt iroonitsen mitte pahatahtlikult mul on selline kummaline huumori meel. Vaatasin kaarti praegu. Väga äge koht.
Kuidas sinna peale saab? on see kuidagi piiratud või täiesti vabas kasutuses? mis seisus on asfalt?
ardilla de terra kirjutas:Olen sel meelel, et kõik sellised ülepiiri asjad peaks olema kohas kus pole teisi liiklejaid. Isegi hõreda liiklusega teedel on ohtlikud, eriti ohtlikud. Seal ei oota. Pealegi meil on väga palju Eestis eripiirkondades kohti kus võimu proovida
Mulle meeldib sõita just selle pärast, et keegi ei sega ja saab mõelda ainult teele ja sõitmisele ja mitte millegile muule omamoodi teraapia.
Veelkord siiralt vabndan, ma lihtsalt iroonitsen mitte pahatahtlikult
mul on selline kummaline huumori meel. Vaatasin kaarti praegu. Väga äge koht.
Kuidas sinna peale saab? on see kuidagi piiratud või täiesti vabas kasutuses? mis seisus on asfalt?
Seal korraldati ka just Eesti streetfighterite üritus SMASH! Kui sõjaväelisi õppuseid peal pole, siis täiesti vabalt kasutatav! Tihti on seal EKV
õppused.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.