Rumalad küsimused 2
Moderaator: Moded
Re: Rumalad küsimused 2
426f kirjutas:Kas täna keegi viitsib söita tyrisalu panga juurde suitsu tegema
Sa sõidad ju liiga aeglaselt ja oht on tsiklipeal magama jääda.
-
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 178 korda
davidsoniharald kirjutas:Ma ostsin endale kodukasutuseks selle väikse Stihli. Stihl MS170D
Lõpuks siis ostsin ka selle sama Aiatähest sa nahka teed ja tore pood ning äärmiselt tore saag samuti. Minu jaoks oli kapriisne veidi alguses, kippus täis tõmbama aga kui käima sain ja ära õppisin, siis lõikas nagu võid. Suurepärane pill. Kindlasti soovitan.
Kas 21000 km kuluvad käepidemed nii ära (saan aru, et on ise pandud teised aga sellisel juhul on ikka väga halvad käepidemed)?
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto_pil ... _missing=1
Tuono kirjutas:Kas 21000 km kuluvad käepidemed nii ära (saan aru, et on ise pandud teised aga sellisel juhul on ikka väga halvad käepidemed)?
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto_pil ... _missing=1
Vaadates nende hinda (6-7 euri 2tk), siis ime, et seal üldse midagi alles on

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
stev666 kirjutas:no Tuono mis sul viga, et salaja suzukisid hiild...?
Vaatasin värskelt turul olevaid ja 2 sumpaga suzud on enam-vähem, omalgi oli sv 1000n. aga, kui ma 60 eluaastani elan siis ostan omale 1800 intruderi
tuono ma ei sõida liiga aeglaselt,kiirust on täpselt niipalju kui märk lubab(raisk 110kmh alas kihutavad valged kaubikud mööda)
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
-
- Tsikkel: RIP-Suzuki GSX600,´Thunderace´
- Kontakt:
stev666 kirjutas:no Tuono mis sul viga, et salaja suzukisid hiild...?
No eks ta tahab ka põõsastes ükskord ära käia...
426f kirjutas:tuono ma ei sõida liiga aeglaselt,kiirust on täpselt niipalju kui märk lubab(raisk 110kmh alas kihutavad valged kaubikud mööda)
80 alas on KOHUSTUSLIK sõita vähemalt 95km/h. ja 120 alas 140-145 km/h
Tuono kirjutas:426f kirjutas:tuono ma ei sõida liiga aeglaselt,kiirust on täpselt niipalju kui märk lubab(raisk 110kmh alas kihutavad valged kaubikud mööda)
80 alas on KOHUSTUSLIK sõita vähemalt 95km/h. ja 120 alas 140-145 km/h
selge,ma lasen siis 50 alast kolmesajaga läbi et uimerdamist kompenseerida
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
Enamus est nr sõidavadki soomes 50, 80, 100 ja 120 alas 90km/h, kompenseerides kiiremas alas tiksumist 50alas kihutades
-
- Tsikkel: Kawasaki VN1500
- Tänanud: 221 korda
- Tänatud: 90 korda
Tuono kirjutas:Enamus est nr sõidavadki soomes 50, 80, 100 ja 120 alas 90km/h, kompenseerides kiiremas alas tiksumist 50alas kihutades
Aga nad sõidavad Eestis ka nii.
siis väärib see ka väärkasutamist!"
Mingitel aastatel soetatud linnakomandode pritsumasinatel olid täitsa kiirusepiirajad peal 85km/h. Bypass oli suunatule kaitsme eemaldamine sõidu ajal.
Viimase 6-7 aasta jooksul soetatud masinatel ei tea sellest asjast justkui midagi
Panen kah oma rumala kirja:
Pin-lock'i vahele koguneb natuke tolmu, ju vist siis ei paigaldanud ma seda piisavalt korralikult. Kas on mõtet pin-lock eemaldada, puhastada visiir ja pin-lock ning see uuesti paigaldada? Või ei jää see enam korrektselt kinni ja tuleks uus soetada?
Tolmu kogus suht väike, aga äärte ümber on kogunenud või koguneb.
-
- Tsikkel: RIP-Suzuki GSX600,´Thunderace´
- Kontakt:
M.T. kirjutas:Panen kah oma rumala kirja:
Pin-lock'i vahele koguneb natuke tolmu, ju vist siis ei paigaldanud ma seda piisavalt korralikult. Kas on mõtet pin-lock eemaldada, puhastada visiir ja pin-lock ning see uuesti paigaldada? Või ei jää see enam korrektselt kinni ja tuleks uus soetada?
Tolmu kogus suht väike, aga äärte ümber on kogunenud või koguneb.
ilmselt pole pin-lock kile liibunud piisavalt tihedalt visiiri vastu. võta lahti, puhasta korralikult ära. neid tifte peaks saama vähe pingutada ka- keerates. Kui ikka laseb tolmu läbi siis kilel vilets tihend- osta uus.
Sõber käis Poolas ja kohalikud naised saunas rääkisid, et sealsetel hulludel kihutajatel on kombeks noil päevil, mil minnakse politseipatrullidele või millelegi muule ohtlikule mõtlemata tsiklitega lendama, siis käitutakse järgmiselt: pannakse mingi nöör omale kaela ja teine ots tsikli külge. Et kui juba avarii teha suurel kiirusel ja tsikli pealt minema lennata, siis oleks kindel, et invaliidiks ei jää - kael läheb krõksti.
Rumal küsimus on: mida kuradit? Kellelgi on väga lendav fantaasia, et sellist lugu välja mõelda, või päriselt ka kasutakse sellist "ettevaatusabinõud"?
Üldse ei tahaks uskuda.
-
- Tsikkel: SUZUKI M1800R&HondaVTX1800
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 25 korda
Tuono kirjutas:stev666 kirjutas:no Tuono mis sul viga, et salaja suzukisid hiild...?
Vaatasin värskelt turul olevaid ja 2 sumpaga suzud on enam-vähem, omalgi oli sv 1000n. aga, kui ma 60 eluaastani elan siis ostan omale 1800 intruderi
kardan,et siis ei suuda sa seda väänet ohjeldada
-
- Tsikkel: old oilboiler
- Tänanud: 22 korda
- Tänatud: 16 korda
reimps kirjutas:See ju vana hea poola killswitch, sa ei teadnudki vä?
Ai see oli hea rsk
No teen siin ka proovi sis, kuna atv foorumiosas vaikus. On keegi hea inimene nõus rentima tartumaal päevaks, kaheks oma ATV-d, oleks vaja teha maal ära lihtsamad maatööd, hea oleks kui oleks ka käru. ühendust saab PM
miks tsikli esimesel piduril ühel suppordil koltsid kordamööda peale jäävad.võtsin kolvid välja ja puhastasin ära ja panin uue õli ja õhutasin ja ikka sama n**s mis ennem 1 klots jääb peale ja ketas kuumeneb
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Sellepärast, et sa pead ka need tihvtid ära puhastama, mille peal support liigub. Juhul kui ikka on ujuvad suppordid. Kui jäigalt kinnitatud suppordid, siis mõtleme edasi...
426f kirjutas:miks tsikli esimesel piduril ühel suppordil koltsid kordamööda peale jäävad.võtsin kolvid välja ja puhastasin ära ja panin uue õli ja õhutasin ja ikka sama n**s mis ennem 1 klots jääb peale ja ketas kuumeneb
davidsoniharald kirjutas:Sellepärast, et sa pead ka need tihvtid ära puhastama, mille peal support liigub. Juhul kui ikka on ujuvad suppordid. Kui jäigalt kinnitatud suppordid, siis mõtleme edasi...
426f kirjutas:miks tsikli esimesel piduril ühel suppordil koltsid kordamööda peale jäävad.võtsin kolvid välja ja puhastasin ära ja panin uue õli ja õhutasin ja ikka sama n**s mis ennem 1 klots jääb peale ja ketas kuumeneb
neetidega kettad ja jäigalt kinnitatud support,kui voolikust konna välja ei tule peab uue pumba panema
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
Paagikotid on ju magnetitega paagi küljes? EKs ole? aga kui mul miski plastiks paagi peal siis ma ei saagi paagikotti kasutada? (vabandust, aga ma suudan vahel üli blond olla)... täna on see särav hetk
maruliis kirjutas:Paagikotid on ju magnetitega paagi küljes? EKs ole? aga kui mul miski plastiks paagi peal
siis ma ei saagi paagikotti kasutada? (vabandust, aga ma suudan vahel üli blond olla)... täna on see särav hetk
Saad ikka, võimalik ju ka takjaribadega või pannaldega kinnitada kott. Kui on kuskil vastavas kohas kinnitamiseks koht. Tagantpoolt saab istme alla kinnitada tõenäoliselt, eest siis äkki kah kuhugi.
-
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 70 korda
- Tänatud: 380 korda
Saad ka metalli liimida paagi külge ...
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas, Bridgestone, Michelin, Pirelli, Maxxis ja Metzeler mootorratta rehvide ning sõiduauto rehvide müük
maruliis kirjutas:Paagikotid on ju magnetitega paagi küljes? EKs ole? aga kui mul miski plastiks paagi peal
siis ma ei saagi paagikotti kasutada? (vabandust, aga ma suudan vahel üli blond olla)... täna on see särav hetk
See paagikott on üks igavene s***. Enamus ikkagi laperdavad tuulega ja hõõruvad värvi ära. Sõber soetas endale ja mulle kinkis. Tema paak sai 50km rihmade hõõrde jutid peale. Kenasti on näha. Endal pole seepärast külge pannudki. Pean enne tsikli 10x ümber pillama kuni värvist savi on. Mõtlemisainet!
Osta nn. kiivrivõrk, väheke nuputamist ja voilà! paagivõrk valmis.
PS Apriliale kõige sobivama võrgu saab Depoost. (Tasuta reklaami eest tahan järgmine kord jälle normaalset alet )
PPS Värvi mahahõõrumise vastu on kõige kindlam viis rattaga mitte sõita ja seda üldse mitte sihtotstarbeliselt kasutada, püsib oluliselt kauem läikivana ja muidu blingina