keegi on matsu pannud kõvasti ja siis hiljem veel kõvema pil

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
craf

keegi on matsu pannud kõvasti ja siis hiljem veel kõvema pil

Lugemata postitus Postitas craf »

et pmst, kas keegi on kõvasti matsu pannud oma rolleriga ja siis hiljem, mõnda aega edasi endale veel kõvema pilli ostnud, et tavaliselt, kui matsu pannakse siis kohkutakse ära ja sõidetakse ettevaatlikumalt, aga ma panin päris korralikult hunnikusse, aga ikka sõidan edasi samamoodi ja karmima pilli soov on ikka sees, et suvel tahan osta mingit 250 käikudega sja ikka.

et rääkige oma kogemustest avariidega jne. et on ikka soov hullemat illi osta? kas sõidustiil muutus? läbu psmt aga noh paar kolm postitust kuluks ära.
Kasutaja avatar

xzburnoutzx
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas xzburnoutzx »

Sai korra üle käidud. Juhtus see umbes 2 kuud tagasi, mul läks spido tross velje vahele(tross oli enne seda ka pisut katki) :cry: ....ja siis lendasin u. 45 km/h pealt üle.

Sõidu stiil pole eriti muutunud, kuid vaatan iga hommiku masina üle, et kas kõik asjad töötavad ja on terved.
Kasutaja avatar

motie
Tsikkel: R6 00.a
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas motie »

minul siis juhtus täpselt selline asi. See oli umbes aasta tagasi kui auto mulle külje pealt sisse sõitis kui ta rida hakkas vahetama. Pauk oli kõva ja terve täval oli rolli juppe täis. kiirus oli olnudki suur, mingi 30-40km/h. Muidugi oli autojuht süüdi, aga ikkagi seda korrata ei taha. Siis maksis auto kindlustusfirma mulle rolleri ja kiivri eest 7,5k taastamiseks. Asi sai korda tehtud umbes 150 krooniga.
Sel kevadel ostsin siis endale Honda NSR'i ja peaks ütlema, minu sõidustiil on korralikumaks muutunud küll(mitte et see ennem korralik ei olnud).
pilt siis rollust peale matsu
http://www.hot.ee/motie/Image6.JPG

Teema algataja
H.

Lugemata postitus Postitas H. »

Päris rets.:P
Suht vastik tunne võibolla, kui auto sisse paneb.
Ise üritan korralikult sõita, sest olen veel noor ja kondid võivad väga kergesti murduda jne.;)
Muidu vana rolleriga eelmine väiksemana tegin väikse ehmatuskukkumise.
Tulin 45 kmhaga kurvi, kurvis oli liiva, panin esipidureid ja roller lendas alt ära. Sugulane oli kah peal.:P Sugulasel ei juhtunud midagi, mul oli põlv lõhki ainult.:P
Kõige koomim asja juures oli see, et sugulane tõusis püsti ja ütles mulle:"Kurat sa lõhkusid mu Trulli jäätise ära !" :D
Kasutaja avatar

kuuuljusss

Lugemata postitus Postitas kuuuljusss »

Eelmine aasta lasin korra külje maha ja nüüd umbes nädal tagasi ARK platsil suhteliselt suure kiirusega kallutasin, hark maas ning siis tuli väike kiviäärest allasöit, mis töstis tagaratta öhku ning edasist vöite juba ise arvata. Mina lendasin pikali maha, veidi libisesin ja praegu on natukene valus veel käel ja hüppeliiges haige. Rollerist aga niipalju, et lenks on sassis, gondlid jäid iseenesest terveks, kuid oma sentimeetrine kiht on maha kriibitud. Et lenks sellepärast, et nagu roller libises oma viis meetrit hea hooga edasi ja lenksudega mööda järgmist kiviäärt. Imestan, et Itaalia raud nii tugevgi on :P. Nüüd seisab garaažis ja ennem suve parandama ei hakka, sest isa ähvardab selle maha müüa, kui halvad hinded on.. Ise ma oma söidustiili grammigi ei muuda ja igatsen ikka järgmine aasta endale Aprilia RS125 osta! Söidustiilist muidugi nii palju, et vörreldes eelmise aastaga on tohutult parem. Varem oli umbes niimoodi, et 50:50 elu ja surma peale, et kas läheb täna önneks vöi ei lähe. See aasta möistuse pähe vötnud ja vähem kihutanud.
Paberitega hull.
Kasutaja avatar

active

Lugemata postitus Postitas active »

mina olen see suvi juba kaks matsu maha pannud ja ikka sõidan sama moodi edasi... mõlemad matsud olid ylepea lendamine.. esimene oli siis kui ma kusagil metsa vahel yritasin sussi tõmmata ja masin pani täiega mutta ja jäi sinna kinni ja lendasin üle pea... teine mats oli ka metsa vahel .. panin mudase tee peal rolleritege võida ja siis tuli muda auk ja järsku jäi aeg nagu aegluupi.. seisin esiratta peal..nagu aeg seisaks ja siis järsku lendasin yle.... õnneks oli kiiver pead ja pead ei löönud 2ra ....ei soovita metsa vahel sõita

http://www.pilt.ee/elvarollerimehed
Kasutaja avatar

ivar
Tsikkel: GSXR

Lugemata postitus Postitas ivar »

panin hiinakaga mudas matsu,s6ber oli kah peal,tal läks jalg mädanema(haava läks mustus sisse)
siis lappisin ära,ostsin aeroxi ja nyyd varastati aerox ära:S
55577055

SUZUKI GSX-R 1000 K7
Kasutaja avatar

streetr6cer
Tsikkel: 2007 Honda CBF1000 ABS jpm

.

Lugemata postitus Postitas streetr6cer »

mulle keeras 2 kuud tagasi auto ette, sõitsin umbes 40 km/h ja otse tagurattasse autole. Eriti endal midagi ei juhtunud, aga roller on täiesti katki. Ja õnneks mina süüdi ei jäänd.
R-13>Suz Sepia ZZ>Hon NS125F>R-4>R-13>Peugeot SV50>Yam DT50R>Suz TS50XK>Hon MT5>Gauja>
R-7>R-11>R-11>Suz RG80 Gamma>Delta>R-22>Benelli 491SP>Yam YQ50 Aerox R>Apr SR50R>R-4...

R1s7o

Lugemata postitus Postitas R1s7o »

Ma panin ka eelmine sügis külje maha Sp2-ga. Midagi eriti ei juhtunud, kriime tuli rollerile ja ise olin ka igalt poolt natuke katki. Hondaga ei ole kukkunud.

Active, miks sa ei soovita metsa vahel sõita? Kas selle pärast, et sa ei oska mudasest kohast mööda sõita? Ma olen ka rolleriga igale poole metsavahele roninud ja mulle küll meeldis metsa vahel sõita ja sõidan veel.

Teema algataja
valek9

Lugemata postitus Postitas valek9 »

mõni kukkumine on ikka olnud. kõikidega on midagi õpitud.

Esimene suurem oli pirita teel, auto pidurdas järsku mu ees, minu reaktsioon mõlemad pidurid põhja ja esiratas läks alt ära.roller libises umbes 10 meetrit, vastu ääre kivi ja ise leidsin ennast auto alt, õnneks siiski taga pool.kiirus oli 50km/h. peale seda hoian suuremat vahet autodega ja ülekäigu radade saabudes võtan hoo maha.

Teine laks oli metsas, sõitsin 70km/h ,( teekond oli umbes 40 korda juba varem läbitud ) kurvi peal sõitis rattur vastu, sel hetkel oli mul ainult esimene pidur, üritasin niiöelda ABS stiili pidurdamist teha, aga olin siiski sunnitud teelt välja keerama ja täpselt 2 puu vahele. ise lendasin üle rolleri saltoga ja roller jäi puude vahele püsti :D
sellest õppisin et olgu teekond kasvõi viimse kiviklibuni peas, ei tasu ikkagi kiirustada.

Kõik kukkumised on teinud mind targemaks ja mingil määral paremaks liiklejaks, ja on plaan osta suvel bike.

Teema algataja
schnellrider

Lugemata postitus Postitas schnellrider »

mu üks tuttav sõittis 35 kmh autole ette ja oli silmapilkne surm nii et mõelge. roller oli sodiks ja vennast polnud ka midagi järel :?
Kasutaja avatar

GP1

Lugemata postitus Postitas GP1 »

Aga minu roller ootab garaažis 6. juunit, śiis kui jupid saabuvad :D .
Derbi-The RED power
Kasutaja avatar

madone
Mode

Re: keegi on matsu pannud kõvasti ja siis hiljem veel kõvema pil

Lugemata postitus Postitas madone »

craf kirjutas:
et on ikka soov hullemat illi osta?
OI rsk kui ma suureks saan siis ostan räige illi endale!!

K2bi

Lugemata postitus Postitas K2bi »

mingit hullu illi ma ei tea kas on mötet üldse osta . aga kui tahad ma vöin sulle ajada küll hullemat ILLI :D

ise panin säärekaga üle lenksu . löualuu katki ja ölg paigast. ilge s**t oli kaks kuud tüdrukuid suudelda . aga jah siis ostsin endale 650 honda ja proovisin seda . liiga karmiks läks ja panin ka sellega koogi :D

nüüd käin karguga juba 3 dat aastat muidu on äge :)
Kasutaja avatar

Mari Öö
Tänatud: 3 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Mari Öö »

ivar kirjutas:
panin hiinakaga mudas matsu,s6ber oli kah peal,tal läks jalg mädanema(haava läks mustus sisse)

sõbra jalg läks mädanema, ostsid aeroxi, varastati ära. story of my life.
sinu elust peaks filmi väntama.
If it wasn't for last minute, nothing would ever get done.

K2bi

Lugemata postitus Postitas K2bi »

to valek9

hmmm kui sa suudad rollerig tagaratta maast lahti pidurdada .
ma ei saa aru kuidas sa pidurdades küllili käid ???????????????????????????????????????????????????????

Teema algataja
Clemm

Lugemata postitus Postitas Clemm »

kunagi oli võrr... panin ikka külili vahest
samamoodi mopiga.
125'sega.. sai ka ikka mõned korrad kuskile pikali käidud.. kõige suurem lax oli siis kui mopp ette keeras ja peale seda põõsasse lendas.
peale seda olen veel 200'sega ja 650'sega sõitnud.. nendega suurt laxu pole pannud esialgu.

ei näe küll põhjust mix ei peaks kõvemat pilli ostma ja mitte sõitma enam :?
Kasutaja avatar

HeitiKender

Lugemata postitus Postitas HeitiKender »

mis te sellest asjast arvate, et kes kihutada tahab, tulgu ringrajale?
Kasutaja avatar

ivar
Tsikkel: GSXR

Lugemata postitus Postitas ivar »

Mari Öö kirjutas:
ivar kirjutas:

sõbra jalg läks mädanema, ostsid aeroxi, varastati ära. story of my life.
sinu elust peaks filmi väntama.
kiire oli,ei saand pikemalt kirjutada,teema selline,keerasin kylje maha,sõbra jalg jäi kondli* [Motobot: õige on "gondli*"] taha kinni ja siis tekkis selline haavakele,mustus läks sisse ja haav läks mädanema kuni luuni,siis läks ta haiglasse ja selle aja sees kui ta haiglas oli myysin hiinaka maha ja ostsin aeroxi(hiinakas oli ribadeks)
55577055

SUZUKI GSX-R 1000 K7

Teema algataja
c.p.i

Lugemata postitus Postitas c.p.i »

to valek9

hmmm kui sa suudad rollerig tagaratta maast lahti pidurdada .
ma ei saa aru kuidas sa pidurdades küllili käid ???????????????????????????????????????????????????????

eks proovi järgi suurtemate kiiruste pealt tagaratta maast lahti pidurdada...seda saab teha väiksema hooga ette kallutades aga kui sa suure hooga pidurdad läheb rattas bloki ja libiseb alt ära...
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

kuule sõber ivar!

võta aega ja kirjuta korralik tekst - muidu saad mariöö käest nii, et elu lõpuni mäletad :twisted:
Kasutaja avatar

slinki
Tsikkel: Yamaha
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas slinki »

Vabandust aga see teema kisub väga metsa. Kellel midagi öelda... öelgu mulle otse.
slinki / Krossikad / Yamaha Neo`s 70ccm / Pocket Bike / Yamaha R6 / MT-03 / GSX-R 600 / Yamaha YZ250F / Yamaha Fjr 1300 / Yamaha XT1200Z Super Tenere
Suletud

Mine “Rollerid”