SMASH 2013; 12-14 juuli

Kasutaja avatar

felix18
Tsikkel: Honda CBR 1000RR Repsol 2008
Asukoht: Martinlaakso, Vantaa, Soome, kodukoht aga Särevere, Järvamaa
Kontakt:

Re: SMASH 2013; 12-14 juuli

Lugemata postitus Postitas felix18 »

maruliis kirjutas:

No tegelt ka, tsikkel on tarbeese!! Ma ei mõista neid kes seda ette taha kummardavad ja teda kui inimest kohtlevad, ta on selleks, et teda kasutada ja kasutada võib nii nagu pähe tuleb, kas või pilastage!! Ei saa selle eestki karistada!! (kurja oleks nagu lemmiklooma foorumisse sattunud)
Ausalt teie mootorratastel ei ole tundeid ja nad ei mõtle ja kui sul ajab kõvaks/märjaks rehvi/velje põletamine, siis aamen sellega, emotsioon ongi asja mõte!! Kuidas on raske mõista, et mõni asi lihtsalt meeldib inimestele ja pakub emotsiooni, isegi kui sul endale see pähe ei mahu!! :)

Treffi teema alla võiks teha arutelu, milleks selline mitme päevane joomapidu? Ma ei saa aru, mind ei tõmba sinna mitte miski, sest seal isegi ei põletata rehve korralikult rääkimata muust funnist (lol) Ma lihtsalt ei saa aru, mida te lakute seal neli päeva jutti, mis see point asjal on? (lol) Oma tervist lõhute ja see maksab palju rohkem kui mingi kahe rattaga metallihunnik... on alles väärtused inimestel (aga ma ei viitsi sinna vinguma minna, sest mul on siiralt savi, sest mingil põhjusel on meil jalgpalli kõrval ka korvpall, võrkpall, sulgpall jnejne... :D)

SMASH on ja ma loodan et ka jääb mõnusaks kohaks kus toimub midagi silmale, kõrvale, kätele, jalgadele, jne :bsmile:

:bsmile: :bsmile: :bsmile:

Get yourself a Life
Bike Beasts MCC
Veiko 0445588055, viis viis kuus kaks kaks viis kolm kuus (55622536) :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”