Õnnetused mootorratastega

Kasutaja avatar

pühak
Tsikkel: Kawasaki VN1500
Tänanud: 221 korda
Tänatud: 90 korda

Re: Õnnetused mootorratastega

Lugemata postitus Postitas pühak »

Olen ise mingi 20a tagasi loomaviledega katsetanud. Mitte midagi ei muutunud. Nägin loomi enne vilede paigaldamist tee ääres ja pärast nägin neid samamoodi. Sõitsin selle autoga kuskil paar aastat ja nii, nagu enne (ja pärast) õnnestus üldjuhul kokkupõrkeid vältida, õnnestus see ka viledega. Järgmistele autodele pole vilesid installinud ja statistika on samasugusena püsinud. Metsloomad on aktiivsed õhtul päikseloojangu järgsel ja hommikul päiksetõusu eelsel tunnil. Keegi targem kommenteeris, et kitsed-põdrad pidavat vähe paremini suutma arvestada alla 80km/h liikuva sõidukiga. Olen eelpoolnimetatud kriitilisel ajal metsast läbi sõites teinekord lihtsalt hoogu maha võtnud. Eks ta rohkem enda pidurdusteekonna lühendamise efektiga vist on, see hoo maha võtmine, aga siiamaani on jopanud (ptüi, ptüi, ptüi).

Oma sõidustaaži ainukese kitse olen "kätte saanud" siiski hoopis mõnusalt uimasel pärastlõunasel tunnil, kui Peterburi maanteel kuskil Valgejõe kandis olin mugavasse maanteehüpnoosi langenud ja kulus liiga palju aega taipamaks, et kitse ja minu liikumisteed ikka tõesti kokku saavad.

"Kui miski väärib kasutamist,
siis väärib see ka väärkasutamist!"

Mine “Vaba teema”