Autokool Tartus

Otsustasid endale mootorratta load teha ja mootorratturiks hakata? Räägi siin kõigest, mis on seotud mootorratta lubade, eksamite, koolituse, lihtsalt tsiklisõidu või liikluse ja seadustega. Kindlustusest räägi ka siin.

Moderaator: Moded

Teema algataja
yhuubert

Lugemata postitus Postitas yhuubert »

ridariass kirjutas:
Küll aga hakkas huvitama, et kas on võimalik selle vahva kaldus platsi peal enne hinnatavat etteastet paar tiiru teha kui natuke varem kohale lähen hommikul.
Hommikul ametlikult ei saa, ei lubata, vähemalt siis kui eksamid juba käivad (8.15 alates). Ma ei tea kui sa varahommikul enne 8 sinna lähed, kas siis tohib - ametlikult ehk mitte, kaamerad on ka väljas.

Meie harjutasime eelmine õhtu igatahes vana ARKi platsi peal alla 1 km eemal sealsamas Sepa tänaval, nüüd mingi autokool seal. Selline parajalt kruusaga kaetud plats, liiga julgelt kallutada ei tasu.

Teema algataja
yhuubert

romulus kirjutas:
Teistele harjutustele (millest siin juba juttu on olnud) lisaks lasti mul eksamil ratast ka käekõrval lükata. Tegin täis A-d.
Meil kõigil lasti ka lükata parkimiskohalt platsi keskele. Mitmed nõrgemad naisterahvad olevat sellega läbi kukkunud. Lisaks eksaminaatori sõnul olevat mõned naised platsisõidu ajal ARKi maja vastu kihutanud või lendavad tsiklid niisama käest minema, kui gaasi antakse :)
Kasutaja avatar

Õnnekas
Tsikkel: Suzuki DL650 V Strom
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Õnnekas »

romulus kirjutas:
Sisse peab ikka ümber tõkkepuu minema.
Siin ongi point! Mine sinna sellisel ajal, kui sa kedagi ei sega ja harjuta.

Teema algataja
ThaNukks

Lugemata postitus Postitas ThaNukks »

ridariass kirjutas:
Küll aga hakkas huvitama, et kas on võimalik selle vahva kaldus platsi peal enne hinnatavat etteastet paar tiiru teha kui natuke varem kohale lähen hommikul.

Well, ma arvan, et võid neile öelda, et sa sõitsid autokoolis teise rattaga ja pole sellega platsi proovinud ja et kas võiks ühe prooviringi teha. Ma arvan, et mitte kellegil ei ole selle vastu, kui sa platsil enne hinnatavat etteastet prooviks ühe "runni" teed. ARK siiski pole mingi vene sõjavägi kus sind nus**takse söögi alla ja söögi peale.
Kasutaja avatar

ridariass
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas ridariass »

Tänud soovitamast.
Praktikas siiski see asi nii hull ei olnud ja sain ka ilma prooviringita ilusti tehtud kõik vigurid ning ka minust sai seaduslik tsiklimees :)

Teema algataja
yhuubert

ThaNukks kirjutas:
Well, ma arvan, et võid neile öelda, et sa sõitsid autokoolis teise rattaga ja pole sellega platsi proovinud ja et kas võiks ühe prooviringi teha. Ma arvan, et mitte kellegil ei ole selle vastu, kui sa platsil enne hinnatavat etteastet prooviks ühe "runni" teed. ARK siiski pole mingi vene sõjavägi kus sind nus**takse söögi alla ja söögi peale.
Meie igatahes küsisime ja ei lubatud, öeldi, et ei mingil juhul.

Panthera
Tsikkel: Honda

Lugemata postitus Postitas Panthera »

Sooritasin kooli sõidueksami ...
Kella üheksast õhtul algas ... Suht toreda vihmaga hakkasime minema ...
Respekt autojuhtidele kes mind üle-pea-kaela märjas kimasid :lol:
Porivesi oli vähemalt hea, soe ... :twisted:

Suur tänu Tarmole ... Kes mind väga hästi õpetas...
Temast paremat õpetajat annab tahta ... 8)

Rainer

Teema algataja
ThaNukks

Lugemata postitus Postitas ThaNukks »

Tarmo kohta pole tõesti mitte ühtegi halba sõna öelda. Käisin ka täna sõitmas lõpetasin täpselt natukene enne vihma. Taevast vaadates mõtlesin, et mul ikka jubedalt vedas, et sõidutunni ajal ei sadanud. Koduteel, olles sõpruse silla keskel, hakkas paduvihma kallama ja kui ma kesklinna jõudsin, olin ka täiesti läbi märg, ainuke kuiv koht oli aluspükste seljapoolne osa :D

intz
Tsikkel: V POWAA

Lugemata postitus Postitas intz »

Kas Tartus mõni kool veel A-kat. kursusega alustab? Või pole enam sel aastal enam lootust?

Kasutaja avatar

necromany
Tsikkel: Honda vfr 800 vtec

Lugemata postitus Postitas necromany »

See aasta enam uusi kursusi ei alga.

intz
Tsikkel: V POWAA

Lugemata postitus Postitas intz »

necromany kirjutas:

See aasta enam uusi kursusi ei alga.

Tänud :)

Kust info pärineb, kui küsida tohib?

Kasutaja avatar

necromany
Tsikkel: Honda vfr 800 vtec

Lugemata postitus Postitas necromany »

Kuna pole mõtet alustada, kui sõite ei jõua ära teha. Infot võtsin selge ja kiivi autokoolist.

Kasutaja avatar

Õnnekas
Kontakt:

intz kirjutas:

Kas Tartus mõni kool veel A-kat. kursusega alustab? Või pole enam sel aastal enam lootust?

Lootus on taastatud - 14. märtsil alustame Selges jälle A-kat kursusega. :wink:

Kasutaja avatar

mototydruk
Tsikkel: Kawa

Lugemata postitus Postitas mototydruk »

Ohh, hea et omal see kadalipp läbitud...

Kawasaki EX 250, Honda CBR 600f, Yamaha Virago 1100cc ajutine kasutaja suvi 2010, Kawasaki gtr 1000 cc, Honda Magna VF 750, Honda CBR 600 F2, Kawasaki Vulcan 750cc
Kasutaja avatar

Õnnekas
Kontakt:

mototydruk kirjutas:

Ohh, hea et omal see kadalipp läbitud...

See oli sul alles algus, kõik on alles ees :lol:

Kasutaja avatar

mototydruk
Tsikkel: Kawa

Lugemata postitus Postitas mototydruk »

vabandage, et teemast kõrvale aga ma juba tean seda õnnekas...aga kes ei riski see shampust ei joo (mitte lenksu taga muidugi ja biker.ee´s peab ka seda jälgima...) :)

Kawasaki EX 250, Honda CBR 600f, Yamaha Virago 1100cc ajutine kasutaja suvi 2010, Kawasaki gtr 1000 cc, Honda Magna VF 750, Honda CBR 600 F2, Kawasaki Vulcan 750cc

tryku

Re: Autokool Tartus

Lugemata postitus Postitas tryku »

Tõstan vana teema uuesti päevakorda, kuna on soov teha A-kategooria juhilube Tartus.

Aeg on vahepeal mööda läinud selle teema viimasest postitusest. Mis autokooli soovitate vastava kategooria omandamisek? Mis ajani on võimalik üldse sügisel A-kategooria eksamit teha? Mitmel autokoolil on kursuste algused isegi augusti keskel veel. Kas sellisel juhul on võimalik veel tänavu kõik tehtud saada? Või on mõistlikum üldse oodata kevadeni juba?

NB: Mootorratast hetkel ei oma veel, mille tõttu otseselt kiiret ei ole sellega.

Bastard
Tsikkel: TDM900
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 19 korda

Lugemata postitus Postitas Bastard »

Motohunt - lisaks kvaliteetsele õppele saad ka soovi korral toreda "vilistlaselu" osaliseks. Igasuguste triatlonide turvamine jne.

Kasutaja avatar

simo5555
Tsikkel: Honda vfr800

Lugemata postitus Postitas simo5555 »

Annan ka oma hääle motohundile :D Ise just läbisin ja väga tore oli

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”