Kiiruse ületamine

Kasutaja avatar

Madman2
Tsikkel: Honda CBR 900RR '99

Re: Kiiruse ületamine

Lugemata postitus Postitas Madman2 »

yeekim kirjutas:
Madman2 kirjutas:

...

Sa läheks paneks autobahnile ka 90 märgi sest see on normaalne kiirus? Praegu ma vaatan kuidas topitakse igale poole 70 märke üles kus neid kunagi olnud ei ole. Näiteks Sakust tee mis läheb Saue poole see kasvuhoonetest mööda on ka nüüd kõik 70 juba. Isegi sellised lauged kurvid väga hea nähtavusega on juba meie rahvale ohtlikud.

Mis on Sinu näitel ja Liiklusseaduse rikkumisel kiiruse ületamise näol (ja selle eest teenitud karistuse saamisel) ühist :?

Mul on lihtsalt kopp ees nendest samm sammult piirangute suurendamisest. A'la paneme siia sinna 90 asemele 70 märgi, siit viime asula märgi kilomeeter asulast eemale jne. Ja siis paneme sinna põõsasse kassiirid fööniga passima. Paneks kohe üle Eesti kõigile max kiiruse 1 km/h ja saaks ühe päevaga isu täis föönitatud.
Mulle põhimõtteliselt ei meeldi lollid reeglid. Oleks minu teha siis kaotaks kõik kiirusepiirangud üldse ära. Ok paar nädalat on väike anarhia aga siis toimub ühiskondlik teadvuse tõus ja ühiskonna kuri pilk on mõjusam karistus kui mõnikümmend euri. Või arvab keegi et siis hakkavad isegi vanaemad 150 linnas kimama? Ma ei usu.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”