Hälvik-autojuhid

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 2008 korda
Tänatud: 596 korda

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Täna hommikul mööda Vabaduse puisteed linnapoole sõites,liikusin autoga esimeses reas.Minu kõrval vasakus reas, pool või veits enam autopikkust tagapool ,mingi vanem roheline audi80 avant .Eespool ,nii 100m umbes, hakkas buss peatuma ja pani suuna sisse.Mina panin vasaku suuna,et sujuvalt vasakusse korraks põigata(ruumi oli paar-kolm autopikkust),aga nii kui suunda panin,nii hakkas audimehel "kiire".Mul muidugi võimsam auto,andsin gaasi ja olingi tema ees ja bussist möödas.Tüüp audis,aga kukkus signaalitama ja pidurdas kogu vasaku rea korralikult maha.Mina läksin esimesse ritta tagasi ja jätkasin.Audi tuututas veel pikalt ise minust 30-40m tagapool olles,kui Männiku tee foori taga järgi jõudis, oli seal ikka tõsine kätega vehkimine audi rooli taga.Tegemist ei olnud mingi noore nokaga vaid 50-60 aastates mehega.
Kahjuks on selliseid hulle meil ikka väga palju ja nii mõnigi avarii juhtub sellise iseenese õigust taga ajava hullu pärast.Täna ta ei andnud mulle teed ümberreastumiseks(või pigem hakkas seda tahtlikult takistama),samas ei anna sellise ajuehitusega tegelane ka möödasõitu lõpetavale järgi või mida iganes.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”