Mootorratturi paiknemine teel & sõidukite vahel nõelumine → Re: Mootoratturi paiknemine teel & sõidukite vahel nõelumine

Kasutaja avatar

TarmoM
Tsikkel: KTM 990 Adventure '12

Re: Mootoratturi paiknemine teel & sõidukite vahel nõelumine

Lugemata postitus Postitas TarmoM »

Ei vaidlegi vastu, et oleks saanud paremini pidurdada jne jne. Point on selles, et ta pidi seda tegema ilmselt väikse kiirenduse pealt, oli just möödunud teisest autost. Mina ei näe ühtegi head põhjust, et sellistes oludes (ja üleüldse) peaks kuskil kahe rea keskel liikuma. Seetõttu arvan mina, et antud õnnetus oleks olemata kui tsikkel oleks lihtsalt tiksunud rahulikult koos autodega.

Kunagi ühel koolitusel oli küsimus, et kui suur protsent kogu tsikliõnnetustest on süüdlaseks tsiklijuht ja kui suur rollu õnnetustest on süüdi rollujuht. Vihjega sellele, et rollujuhid on kogenematud jne. Õiged vastused olid midagi 70 vs 50 vist vms. A mina pakkusin 95% mõlemale...miks? Sest peaaegu alati saab ise ära hoida...

Tahad demagoogitseda, siis seadus käseb arvestada sõiduolusid. Meil siin on kindlasti ka juriste, oleks huvitav lugeda mõnda tõlgendust (minule on seda tõlgendatud).

Minu käest võib küsida küttepuid ja/või mett.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”