Miks tsiklitel alati üks käik puudu on?
Re: Miks tsiklitel alati üks käik puudu on?
Mul oli ka tegelikult sarnane tunne, kui oma esimese rattaga Yama Fazer 600 sõitsin, et kogu aeg karjus näppude vahel maanteel. Siis otsustasin VFR800 kasuks 4 aastat tagasi ja siiani ei ole tahtimist seda välja vahetada. Kuna tegu V4 mootoriga siis maanteel on kohe päris mugav sõita minu mälu järgi 100km/h on umbes 2800rpm ja mina pole veel mootori häält samuti kuulnud sedasi sõites ning ratta välimus on kah mulle väga meeltmööda - kõik on proportsioonis ning sellega saab ka ringrada sõita kui osata( seda oskust käin ma küll lihvimas, sest pole sündind ratta selga ja seetõttu ei saa öelda, et oskaksin). Seevastu, kui üle 6700 lükata tuleb ikka paras lärm tagant välja, kui see vtec tööle hakkab ja seda saab nauditud enamus ajast. Ei ole nii suur tehnika teadlane, et hakkaksin omal mingeid hammakaid ja muid selliseid asju vahetama seega usaldan originaalseades masinat ( mis puudutab motikaid). Katsetasin ka kütuse kulu viimasel tripil täislastis( küljekohvrid/ tagakohver täiesti punnis) ja 18 liitriga sain 420 kilsa maha sõidetud keskmine kiirus oli 130 vahest enam( seda rootsis siis) - päris öko masin võiks öelda motika kohta. Muidugi ei ole probleemi ka 200 km paak tühjaks teha, kui pidevalt punaseni kiirendada.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.