Vajaks veidi abi: otsin avarii põhjustanud Suzukit

Teema algataja
mike34
Tsikkel: Yamaha XTZ 750

Re: Vajaks veidi abi: otsin avarii põhjustanud Suzukit

Lugemata postitus Postitas mike34 »

Nii veidi siis täpsustan. Minu taga oli teine sõiduato nissan something ja tema ning minu vahele poleks see ratas ka parima tahmise juures mahtunud.
Alustasin liikumist vasakule kiirusest 10km/h mitte 50 nagu võiks ekslikult aru saada.
Lihtsameelsus lihtsameelsuseks, oli mis oli ja muuta ma seda enam ei saa, saan aga vähemalt proovida asja korda saada.
Miks ei teavitunud politseid varem oli lootus et tegemist on siiski härrasmehega... ning antud juhtum jääbki vaid plekimõlkimiseks ning täiskasvanud inimesed saavad asjad korrektselt lahendatud.
Äkki on jalaga voodi tel aku tühi j.n.e mina soovin et, kui minuga juhtub midagi analoogset siis saadaks vajadusel ka minust aru. (tee teistele nii nagu soovid et tehtaks sulle) !
Komade osas ... jah on küll minu emakeel aga. Las see asi jääb.
Numbri esimene pool on VIST 76 aga pole kindel kuna endale sellekohast märget ei teinud( omad vitsad peksavad kõige valusamalt)
Soovin vaid inimest ülesse leida muud ei midagi Bikepoint ütles et idee neil on aga minule infot otse nad ei anna ( samas võib olla ka lihtsalt numbri alus).

Mihkel

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”