Valvekaamera

reimps

Re: Valvekaamera

Lugemata postitus Postitas reimps »

Ma vaidleks vastu - tõesti, ei asenda küll valvesüsteeme, aga mõne tattnoka peletab ehk eemale. Oma vara kaitseks relva kasutada võime ka (kasutamine ei pea tegelikult alati tulistamine olema, kuigi seaduses pole konkreetselt distsiplineerivat relva näitamist üheselt defineeritudki). Eestis on väga keeruline (ja kallis) end kortermajaderajoonis rattavaraste vastu kindlustada, seega pigem pargin ma ratta endale laskesektorisse ja olen enda meelerahuks/teistele kõvatamisek ka vastava märgistuse rattale kleepinud.
Huumoriga pooleks: juriidiliselt nagu tasuline parkla, kuhu sisse sõites nõustud juba mingil sildil toodud tingimustega.
Eks see on ka vastava kandiga seotud, mõnel pool on ohutum ratast hoida küll. "Lapselikud sildid"? Võibolla. Parem kui mitte midagi, möödakäijatelgi lõbus lugeda ja ehk mõjutab mõnda naabrit silmi rohkem lahti hoidma või annab märku, et vähemalt üks mees on valmis maja ees seisvat vallasvara kaitsma. Ma läheks naabri auto kallal kangutajaid ka "noomima", puhtpedagoogilisest huvist.

Platseeboefekt on ka kindlasti olemas.

Variant on muidugi, et ratas lükatakse lihtsalt ümber kättemaksuks, aga seda võidakse teha niisamagi (kah läbielatud kogemused siitsamas Mustamäelt).

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”