Valvekaamera
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1097 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Re: Valvekaamera
... Rohkem tõenäolisem oleks järgmisel korral leida suur pussnuga läbi paagi (rehvi) lööduna ja kirjale juurde lisatud "OOTAN/DAVAI" vms... (mis ka on minu arvates ikkagi parem, kui lihtsalt kõrvad longus asja aksepteerimine).
Mina kasutaks teistsugust taktikat (sinu ratas, sinu valikud). Annad vargale ette teada, mis juhtuma hakkab, et ta oskaks ettevaatlikuks muutuda. Täpselt nagu tüüpilises "bondifilmis", kus kurjam kannab Bondile üksikasjalikult ette, mis edaspidi juhtuma hakkab. No komoon mehed, malet pole kunagi mänginud või? Kui tahad initsiatiivi hoida, siis väga ei lehvita infoga, et sa teda otsid vaid jätad ikka mulje, et tal läks jälle õnneks ning järgmisel korral võib taas sama hooletult ullikest koorima tulla. Ja siis tabab s...varest saatuse karm, kuid õigalne käsi (Karistusoperatsioonide üheks õnnestumise eelduseks on ikka üllatusmoment). Ega ma ässitaja pole aga verd tahaks küll näha.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.