Pulmasõit 9.augustil 2013 (reede, Tallinn)
Moderaator: Moded
Re: Kroomikruiis, kolmapäeviti 19.00
T.T. kirjutas:Doris kirjutas:Eelistatud mootorrattad: chopperid, cruiserid
DorisNo ma ei tea, mingite penskarite või ülekaaluliste mammide sõidutamine siin või? Siis saaks aru, et soovitakse sadulat mis laiem kui keskmine string
Aga koht ja aeg isegi sobiks kui ilma peab aga min. millega tulla saan on nake bike![]()
Aga aastatepikkuste kogemuste baasil kus olen kõiksuguste tsiklitega esmasõitjaid vedanud siis tõelised adre laksud on siiski alati bike sabal saadudTT
Muhe! Loe nagu koomuskit!
Võtan oma sada sõna tagasi ja oleksime vägagi huvitatud igat stiili ratastest! Olgu või ühe rattaga, peaasi, et fäänsi!
Kas Sa siiski oleksid meie kambajõmm? Palun!
Re: Pulmasõit 9.augustil 2013 (reede, Tallinn)
Jah, mul sõber oleks ka tulemas, võibolla 2 isegi, aga neil on biked. Lõpuks siis biked ikka ka sobiksid nagu ma nüüd aru sain ???
Doris kirjutas:Muhe! Loe nagu koomuskit!
Võtan oma sada sõna tagasi ja oleksime vägagi huvitatud igat stiili ratastest! Olgu või ühe rattaga, peaasi, et fäänsi!![]()
Kas Sa siiski oleksid meie kambajõmm? Palun!
No kui läikiva kilina ja kolina kõrvale mõni värviline plast ka sobib ja ilma on - no siis peaks saama tulla
Oi kui tore! Kuna mu töökaaslasel on chopper, siis sellest sündis ka idee, et võiksid ühte masti rattad olla. Biked sobivad väga hästi!
Mida rohkem, seda uhkem!!!
T.T. kirjutas:Doris kirjutas:No kui läikiva kilina ja kolina kõrvale mõni värviline plast ka sobib ja ilma on - no siis peaks saama tulla
Oi, sobib suurepäraselt! Googeldasin, meeldis!:)
Panin Su oma tabelisse kirja!
Vaid üks mees on puudu! Kas leidub veel mõni huviline? Meil ei oleks selle vastu midagi kui tuleks ka rohkem rattureid..Päris Jõgevatreffi ei teeks aga pilke püüaks küll!:)
Kui ühest värvilisest plastist abi on siis oleks tulija.
reimos kirjutas:Kui ühest värvilisest plastist abi on siis oleks tulija.
Oleks abi!:)
Doris kirjutas:T.T. kirjutas:Doris kirjutas:No kui läikiva kilina ja kolina kõrvale mõni värviline plast ka sobib ja ilma on - no siis peaks saama tulla
Oi, sobib suurepäraselt! Googeldasin, meeldis!:)
Panin Su oma tabelisse kirja!
Diil
puna kirjutas:Võimalus tulla ilmselt, aga lisa peakatet pole.
Aga tule igaljuhul kampa!
MadLynx kirjutas:Tulen sõidan siis niisama toreduse pärast kaasa..... kui plastratas sobib
...... võibolla saan sõbralt ka kiivri kaasa haarata.....
Tule muidugi! Supercool!:)
Tänaseks koos 13 ratast, muhe! Kui on veel kellelgi soov meiega liituda, siis olete teretulnud!
Emotsioon nii tüdrukutel kui ka pruudil laes! Väga lahe, et tulite! Olite kogu ürituse pärliteks!
Kes veel ei ole sea teinud, siis palun saatke mulle oma aadress! Miskit potsatab teie postkasti ca nädala-kahe jooksul!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.