Räägime ja kirjutame eesti keeles...
Moderaator: Moded
-
GeiuLiisi
- Tsikkel: Hayabusa aka Triinu :)
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 31 korda
- Kontakt:
Re: Räägime ja kirjutame eesti keeles...
to minim2gnus - ega keegi paha pärast
See lihtsalt väike tögamine ju ja teema tekkis siia selle, et "rumalate küsimuste" teemast kakkus see juba liiga kõrvale ![]()
Tegelikult on siin enamik ju sõbralikud nöökijad lihtsalt, mõni üksik vihane pärl satub vahele, aga noo keegi peab ju hallist massist erinema kah ![]()
to vanalendur - ja nii seletad asja asjatundmatule blondiinile?
(pealegi, kas detonatsioon pole mitte küttesegu järelpõlemine, mitte plahvatamine?)
![]()
-
vanalendur
- Tsikkel: D Monster
- Tänanud: 78 korda
- Tänatud: 42 korda
GeiuLiisi kirjutas:to vanalendur - ja nii seletad asja asjatundmatule blondiinile?
![]()
(pealegi, kas detonatsioon pole mitte küttesegu järelpõlemine, mitte plahvatamine?)
![]()
detonatsi.oon 1. <20:-ooni, -.ooni> tehn plahvatus ▪ (http://www.eki.ee/dict/qs/index.cgi?Q=detonatsioon&F=M)
Täpsustuseks - plahvatuslik järelpõlemine. Aga seda peaks ju autoeriala õppinu ikkagi teadma ![]()
GeiuLiisi kirjutas:(pealegi, kas detonatsioon pole mitte küttesegu järelpõlemine, mitte plahvatamine?)
![]()
-
GeiuLiisi
- Kontakt:
to vanalendur - Thank god, et leidub inimesi, kes mind õigele teele juhatavad!
![]()
Detonatsioon on ikka liiga varajane isesüttimine (s.t. enne sädet) , mitte järelpõlemine.
-
GeiuLiisi
- Kontakt:
mella kirjutas:Täpsustuseks - plahvatuslik järelpõlemine. Aga seda peaks ju autoeriala õppinu ikkagi teadma
GeiuLiisi kirjutas:(pealegi, kas detonatsioon pole mitte küttesegu järelpõlemine, mitte plahvatamine?)
![]()
Kui Sa veel aru ei saanud, siis ma noringi siin lihtsalt niisama
Küsimus oligi ju see, et kuidas ASJATUNDMATULE BLONDIINILE seda süütehetke selgeks teha
Minul ja erialastel õpetajatel oli konstantselt igast asjade kallal tähenärimisi. Tuletan lihtsalt kooliaegu meelde ![]()
to Hiid - jep, hõõgsüüde vist oli see variant, kui tahmanud silkud mootori plärtsuma panevad
Paljud nimetavad seda detonatsiooniks - pelgalt mõistete erinevuses asi kinni, et kes kuidas asjadest aru on saanud. Ma nt pigem ütleks, et hõõgsüüde on see hetk, kui segu liiga vara süttib
Aga mina olen blond ja ei peagi asjadest õigesti aru saama, blondidel oma loogika ![]()
-
reimps
426f kirjutas:kui juba kasutajanimi väikse tähega algab siis pole vaja õigekirja üle targutada
Ära seleta.
Räägime ja kirjutame... Aga kuidas kirjutatust aru saame? Sõna "detonatsioon" tähendab minu jaoks ennekõike plahvatuslikku põlemiskiirust, kus mis iganes aine põlemiskiirus ületab 6500 m/s, ehk siis lihtlabast plahvatust...
Blondiinid juba arvasid kah, et asi on tõlgendamises ![]()
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.