Leitud/Kaotatud
-
miilits
- Tsikkel: Kawasaki KZ1000P, Iž
Re: Leitud/Kaotatud
Lugu eelmisel nädalal toimunud leidmisest.
Sõitsin eelmisel nädalal Viljandi- Tartu teel suunaga Viljandi poole oma rattaga KZ1000P, Uusna bussipeatuse juures vilksatas miski tee ääres vedelevast asjast ja arvasin esialgu, et tegu on purunenud veoauto rehviga nagu neid ikka vahel leida võib. Mõne aja pärast nägin minu ees kulgevat treilerit, millel oli koormaks üks kollakas kopp ja hunnik kaablit, treiler oli päris kola täis laotud. Kuna minu silmis vilksatanud nn. purunenud rehv ei olnud korralikku musta värvi, siis tekkis mul kahtlus ja otsustasin treila mehelt küsida, et ega ta midagi kaotanud ei ole, sest mul tekkis kahtlus, et teeääres vedelenud "rehv" on tegelikult treilal oleva kopa kitsam kulp. Sain treilast mööda, kuid vahetult pärast seda pööras treila paremale Kolga-Jaani poole suunduvale teele.
Keerasin siis otsa ringi ja sõitsin treilale järele, kuna sellel teel on liiklus väiksem siis kasutades oma ratta atripuutikat st. vilkuvaid lisatulesid ja erinevaid signaale ning käega näitamist, sain treila pidama. Juht oli imestunud, et miks ma nii teel käitun. Küsisin ega koormast midagi kadunud ei ole, millele tema vastas, et ei ole, kuid läks siiski vaatama ja minu kahtlustus osutus õigeks, kopa kitsas kulp oli tõesti koormast kadunud, nähtavasti polnud viimane üldse rihmaga kinnitatud. Siis mees tänas ja hakkas kohta otsima, kus tagasi saaks pöörata, kuidas ta selle kulbi oma koormasse tagasi sai, ma ei tea, sest peoga seda juba tagasi treilale ei tõsta.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.