Romka Suzuki VX800 '91 → Re: Romka Suzuki VX800U '91
-
Romka
Teema algataja - Postitusi: 316
- Tsikkel: MT-09
- Tänanud: 18 korda
- Tänatud: 7 korda
Re: Romka Suzuki VX800U '91
Kiirendades tekib kõrvu häiriv lorin õhuvõtust...
No täpselt!
Mulle käib ka see alates 4500 pöördest algav kõva lörin (või lausa kobin) paagi all jubedalt närvidele. Aga ega enne seda pole mingit elu ka, alumine pöörete osa jube uimane. Üldse on see 800cc ja 45kw suht kiirelt lahjaks jääv
Minu unistuste tsikkel peaks olema selline, mis veaks vähemalt sama jõuliselt 1000-4500 pöördel, nagu veab vx 4500-8000+ ning kõrgemad pöörded võiks üldsegi puududa. On selline olemas?
Lühikse lenksuga tahtis kurvis jubedalt suunda säilitada, eelmine omanik paigaldas krossika lenksu, nüüd mulle nagu käepärasem, kuulab juba suht hästi käskusid. Aga kruusal ajab ikka hirmu nahka veits, enne sai endurokaga sõidetud, eks asi harjumises
Omaette teema on jah see juhitavus - jube kõrge on kogu see tsikkel. Kliirens nagu enduurokal, see teebki kallutamise kuidagi omapäraseks, tahab jubedalt harjumist. Ja see väikestel kiirustel ujumine ja suuna otsimine, eriti kahekesi sõites ja eriti kruusal. Tagaistuja ütleb, et päris ebakindel tunne on seal.
Maantee kiirusel ja peale kaotab ühe silindri ära. No nuta või naera, sai karpasid puhastatud, regullitud, uued küünlad jne. Viga oli hoopis õhupuhastajas, kummilutu mis õhku kogub oli sõidusuunda keeratud, sai se asi teistpidi keeratud ja käib. Tekitas kiiremal sõidul ülerõhu karpadesse arvatavasti.
Tagumise õhupuhasti õhuvõtu asendi üle imestasin ise ka, väga imelikus suunas oli, aga ma ei hakanud omale meelepärasesse keerama, või sul oli tegemist esimesega?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.