Suzuman ja teised bikerid, taistuledega s6itmisest
Ma ei taha ked. 6petada, ainult soovitada oskan veidi oma kogemuste p6hjal ja uritan siin pagana keerulises Eesti liikluses ellu jaada.. Hea kui viitsisite selle segase pika teksti labi lugeda.
On olemas nuppe mida peab oskama kasutada ja on kombeid.. mis olid ammuilma enne meid ja EU'd liikluses olemas.. Eestlaste vabadus (omaparane liikluse t6lgendus) v6ib m6nele laane Euroopa turistile elu maksta meiekandis.
Jukutum - tsiklimehe tanud - lihtsalt vasak jalg ette allapoole sirgeks, muidugi chopperi mehed, ega nuudsepaeva spordil istud k6huli paagiotsas, seal ei saagi tanada, pole aega kah.
Kameeleoni tahelepanek oli hea.. aga mis siis kui ikkagi s6idabki otse peale.. tean seda vaistu ja harjumuse teemat, olen tihti m6elnud sellele.
Head ja uldisele turvalisusele kaasa aitavaid vahendeid, v6imalusi tuleb kiirelt rakendada ka Eestis. Kasv6i illegaalselt, t6estamaks legaalsuse vajadust. Rohkem infi on vaja siia nuud-kasvoi uue teemana..
Veel Kris- Poolas v6tavad ikka k6ik k6rvale kui ees pole kedagi jalus (ka Rootsis..)
Olen peaaegu kindel, et lisaks kuuldule Parnu Ikla avarii p6hjustanud Poola?? kaubikujuht alustas samasugust ohutut moodas6itu nagu tal kodus s6idetakse - kuid meie Eesti auto mis oli ees ei v6tnud k6rvale ja vastutulnud veokijuhid ilmselt olid ka omas maru kindlad.. grammigi k6rvale ei v6tnud.. (nagu krdi lenska sovfi vandid keset telgjoont siiani poolas s6idavad..)
Sellised laksud ongi meie Vaba Eesti olematu liikluskultuuri puudumise tulemus.
Ainult mina, ja ainult mina, ja veelkord, telgjoonel, mis siis krt.. ikka mina..
sry, jalle pikk jutt..
On olemas nuppe mida peab oskama kasutada ja on kombeid.. mis olid ammuilma enne meid ja EU'd liikluses olemas.. Eestlaste vabadus (omaparane liikluse t6lgendus) v6ib m6nele laane Euroopa turistile elu maksta meiekandis.
Jukutum - tsiklimehe tanud - lihtsalt vasak jalg ette allapoole sirgeks, muidugi chopperi mehed, ega nuudsepaeva spordil istud k6huli paagiotsas, seal ei saagi tanada, pole aega kah.
Kameeleoni tahelepanek oli hea.. aga mis siis kui ikkagi s6idabki otse peale.. tean seda vaistu ja harjumuse teemat, olen tihti m6elnud sellele.
Kle Kris ja elektroonikud Eestis, keerake see text Eesti keelde.. surume koos labi seadusandlustest, siis kuskilt vaja seda blokki ( v6i skeemi,) mid.iganes sinna vahele ja tahaks olla esimeste hulgas kes seda kasutab Eestimaal. Ja seda juba peale jaani! Peaasi et gener. ja aku peale ei kai.kris. kirjutas:Ühe tule panevad vilkuma. Seadus lubab vilgutada nii lähi kui kaugtuld. Keda seaduse tekst huvitab see vajutab siia: http://www.timberwoof.com/motorcycle/fa ... orlaw.html
Vilgutada tohib muuseas ka piduritulesid mis on veel eriti abiks
Head ja uldisele turvalisusele kaasa aitavaid vahendeid, v6imalusi tuleb kiirelt rakendada ka Eestis. Kasv6i illegaalselt, t6estamaks legaalsuse vajadust. Rohkem infi on vaja siia nuud-kasvoi uue teemana..
Veel Kris- Poolas v6tavad ikka k6ik k6rvale kui ees pole kedagi jalus (ka Rootsis..)
Olen peaaegu kindel, et lisaks kuuldule Parnu Ikla avarii p6hjustanud Poola?? kaubikujuht alustas samasugust ohutut moodas6itu nagu tal kodus s6idetakse - kuid meie Eesti auto mis oli ees ei v6tnud k6rvale ja vastutulnud veokijuhid ilmselt olid ka omas maru kindlad.. grammigi k6rvale ei v6tnud.. (nagu krdi lenska sovfi vandid keset telgjoont siiani poolas s6idavad..)
Sellised laksud ongi meie Vaba Eesti olematu liikluskultuuri puudumise tulemus.
Ainult mina, ja ainult mina, ja veelkord, telgjoonel, mis siis krt.. ikka mina..
sry, jalle pikk jutt..
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.