Hälvik- Mootorratturid

Kasutaja avatar

Passion

Re: Hälvik- Mootorratturid

Lugemata postitus Postitas Passion »

sepp kirjutas:
Passion kirjutas:

Nägid ju, et enamik olid oinad, mitte lambad :)
PS. kurjale autojuhile- minu tuuleklaasita rattaga pole eriti võimalik 150ga sõita..

Vabandust neiu :d
Aga 200 peaks kannatama kyll Sul see ratsu ära. Buell ka klaasita ja kella jargi kerib 230 ette.

Pole selle rattaga proovinud aga juba 150 juures on tunne, et hakkab pead otsast kiskuma.. Järelikult on süüdi nõrgad kaelalihased :)
Tegelikult on mu kihutamised eelmise rattaga ära kihutatud, aasta tagasi oli kiire kohtumine kõrvalteelt sõitnud x5ga-selles polnud küll ainult kiirus süüdi (mis oli umb 90-kurv üles mäekingule), vaid konkreetse teelõigu väga halb nähtavus mõlemale osapoolele ja juhuste kokkulangemine, et me seal kohtusime..
Mida ma öelda tahtsin, on see, et haiglavoodis sai nii mõnedki väärtushinnangud ümber hinnatud.. ja peale seda on alalhoiuinstinkt tugevam, kui varem. Ilmselt ei hakka isegi proovima, palju sellest rattast välja keeraksin :)
Aga, et teemas püsida - tänane punt, kellest teema tehti, küll hälvikute teemasse ei kuulu :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”