ATM 50
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: Yamaha
- Tänanud: 6 korda
kle schnellrider kas sa oled päris loll
minuarust on küll lihtsam
siis kui juba läbisõitu parajalt keerad punni maha lased vana välja ja kallad uue sisse.
2T vala paaki/sega bensuga kokku koguaeg.
2takti mootoritel on käigukastis kah õli mida pead niikuinii vahetama, ja no kui mootori õlivahetus on sinu jaoks raske ülesanne siis parem sõida bussiga.

siis kui juba läbisõitu parajalt keerad punni maha lased vana välja ja kallad uue sisse.
2T vala paaki/sega bensuga kokku koguaeg.
2takti mootoritel on käigukastis kah õli mida pead niikuinii vahetama, ja no kui mootori õlivahetus on sinu jaoks raske ülesanne siis parem sõida bussiga.
Kas keegi sellest firmast teab midagi? www.lifanbaltic.com Seal müügis monkey ja mingi champion. Minu arust see champion väheke ilusam ja sellel on starter kah
Peab ennem muidugi hinna välja uurima ja kui ATM-iga sama hind siis võib ju mõni selle kah osta.Sest muidu ju kõik tänavad seda teist ATM-i täis.

-
Teema algataja
Ma plaanin vist selle osta.
Ja tahaks kysida et kas selle 50 cc saaks ka nagu krossiradadel s6itmas k2ia, et nagu kas ta peab sellisel rajal ka vastu jne...
Ja veel kas keegi on n2inud et seal kloostrimetsa motopoes on ka kiivreid myygil.
Ise homme l2hen juba vaatama. kui isa n6us on siis ostame 2ra
Ja tahaks kysida et kas selle 50 cc saaks ka nagu krossiradadel s6itmas k2ia, et nagu kas ta peab sellisel rajal ka vastu jne...
Ja veel kas keegi on n2inud et seal kloostrimetsa motopoes on ka kiivreid myygil.

krossiratas ta nüüd küll pole ja nii palju valu ei kannata kuid olen näinud palju videoid kus mehed selliste väikseste masinatega siledaks aetud radadel hüppavad ja muid trikke teevad. lahtisest liivast ja rööbastest ta ikka läbi ei lähe, rattad on nii imepisikesed selle jaoks. aga ratas ise on ikkagi väga HEAsuperflyer kirjutas:Ma plaanin vist selle osta.
-
Teema algataja
-
- Mode
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
et keegi peaks end isegi veidi süüdi tundma, et pole sulle vastanud?omang kirjutas:siiamaani ootan vastust oma kysimuseleomang kirjutas:kuda selle asjaga siis on ? kas nad on 2kw v6i 4.5kw ??
mitmel pool eri viisi
ise kavatsen ka see suvi soetada.
krt liiguta ennast rohkem, helista müüjale ja küsi

-
Lisan mõned saidi aadressid sarnaste 4 taktiliste kohta:
http://www.ymscooter.com/8/index.asp?typeid=84&page=1
http://www.madass.dk/
http://www.chopperhouse.dk
http://www.ymscooter.com/8/index.asp?typeid=84&page=1
http://www.madass.dk/
http://www.chopperhouse.dk
AaClub !
-
Teema algataja
nii...
mina ytlexin et raha ma ise sellesse masinasse ei panex
ta ei le v2ga vastupidav(oleneb muidugi ka kaalust ja kuidas seda hoiad)
NB!mitte mingil juhul 2rge kiskuge sellega kuhugile krossirajale, sest mul tuttav ostis tutika ise kaalub35 ja on v2ike mees p6gistas seal vaikselt aga juba murdus tagumine porikas lahti
ja veel kui istate et t2nava vahel n6katada siis sobib see kyll aga läbisõidu ajal mitte mingil juhul hakata sellega tuuritama ja tippkiirust jahtima
muidex keegi ennem ytles et see ei v6ta 90 km/h sisse, see kes seda ytles on suht loll sest see v6tab kyll kui piirajad maha ja vets putitada
JA MITTE MINGIL JUHUL ENNE SISSESÕIDU LÄBIMIST PIIRAJAT MAHA VÕTTA
JA MITTE MINGIL JUHUL (kordan ennast) SELLEGA TRUGIDA KUHUGILE MAASTIKULE
see kannatab ainult asfaltil sõitmist ja ka kruusateel ( väikesel kiirusel)
loodan et te minu n6uandeid kuulate ja nendest kasu on
mina ytlexin et raha ma ise sellesse masinasse ei panex
ta ei le v2ga vastupidav(oleneb muidugi ka kaalust ja kuidas seda hoiad)
NB!mitte mingil juhul 2rge kiskuge sellega kuhugile krossirajale, sest mul tuttav ostis tutika ise kaalub35 ja on v2ike mees p6gistas seal vaikselt aga juba murdus tagumine porikas lahti
ja veel kui istate et t2nava vahel n6katada siis sobib see kyll aga läbisõidu ajal mitte mingil juhul hakata sellega tuuritama ja tippkiirust jahtima
muidex keegi ennem ytles et see ei v6ta 90 km/h sisse, see kes seda ytles on suht loll sest see v6tab kyll kui piirajad maha ja vets putitada
JA MITTE MINGIL JUHUL ENNE SISSESÕIDU LÄBIMIST PIIRAJAT MAHA VÕTTA
JA MITTE MINGIL JUHUL (kordan ennast) SELLEGA TRUGIDA KUHUGILE MAASTIKULE
see kannatab ainult asfaltil sõitmist ja ka kruusateel ( väikesel kiirusel)
loodan et te minu n6uandeid kuulate ja nendest kasu on
-
Teema algataja
j2relmaksuga saab kindlalt j6gevalt, ise ostan ka sealt. aga kysimus krossivennale, mis see sobiv kiirus oleks et midagi ... ei keeraks ? kuskilt kuulsin midagi et 20miili tunnis aga see vist ei vasta t6ele?(ma loodan v2hemalt ) 
aga ma ei saa sellest aru , pealehel ( www.atmracing.ee ) on 4.5kw , motodepoo lehel 2kw? kuradi imelik, igal pool erinevalt

aga ma ei saa sellest aru , pealehel ( www.atmracing.ee ) on 4.5kw , motodepoo lehel 2kw? kuradi imelik, igal pool erinevalt
-
Teema algataja
irwkrossivend kirjutas:...muidex keegi ennem ytles et see ei v6ta 90 km/h sisse, see kes seda ytles on suht loll sest see v6tab kyll kui piirajad maha ja vets putitada...
samamoodi
Võtame näitex vana riga võrri
ja hakkame PUTITAMA
paneme 1000ccm3, 50KW mootori peale
paneme voolujoonelise korpuse piale
freesime mootorit ja ehitame sinna uue mootori töömahu kasti
selle keevitame lisaks
ja siis on 2000ccm3
siis saan ma riga võrroiga ka 200km/h ja ylegi!
-
Teema algataja
kirvega kurge püüdmas
ATM on praegu defka aga mingid torbikud müüvad enam vähem samasugust pilli nagu ATM50 ainult hind on 10 TONNI KALLIM.
No tule taevas appi.
Jaanipäeval tuleb uus koorem ATM50id.
Ärge põdege!!!!
Kui praegu ära tellida, saab 500 soodukat!
selle raha eest saab poole suve bensiini!
No tule taevas appi.
Jaanipäeval tuleb uus koorem ATM50id.
Ärge põdege!!!!
Kui praegu ära tellida, saab 500 soodukat!
selle raha eest saab poole suve bensiini!
http://www.keewaymotor.com/angol/sport/smart.html
Seal näha ,et on esihark tugevam ning ees ketas. Kes atmi omavad tahaks teada kas midagi lagunend ka on?
Seal näha ,et on esihark tugevam ning ees ketas. Kes atmi omavad tahaks teada kas midagi lagunend ka on?
ATM 50
[/quote]GP1 kirjutas:Ise sani nädalavahetusel sõita mini harley-ga. Ega ta siis väga väike, ei olnudki. Peal istuda oli täitsa mugav. Tunda oli jälle "hiina" kvaliteeti. Oli kastutatud palju plastmassi, mis logises sõidu ajal vastikult. Esimese käiguga oli tõmme muljet avaldav, varsti aga "suri ära". Maks kiirus oli 40km/h, millest rohkem nii kui nii vajutada poleks tahtnud, kuna muidu oleks vist õhku lennanud. Käigude süsteem käis nii 1-2-3-4-1-2jne. See tähendas, et kui kogematta 4-käigult 1.mesele lükkad, käib käigukastis hea raksLisan siia veel ühe lingi kus odavad ja huvitavad liikurid. www.interscooter.ee
siis oli sellel raudselt piiraja peal. ilma piirajata räägivad et 80...
siiski oma silm on kuningas
-
- Kontakt:
ATM 50
kusjuures täna nägin ühte ca. 60a. ätti kel habe pikk ees, sellise atm-ga sõitmas. pilt oli muljetavaldav, kuna ätt oli ümbermõõdult vist 3metra ja kasvult 180...
poolik veneaegne munakoor oli peas ja omadega täitsa rahul... samas foorialt oli esimene kes ära kadus

poolik veneaegne munakoor oli peas ja omadega täitsa rahul... samas foorialt oli esimene kes ära kadus
Re: müün kah neid
millest räägid, kas ATM-st või??bikevend:P kirjutas:Mootor: 47,9 cm3, 2 taktiline, õhkjahutusega*
Õhufilter: green sport *koonusfilter
Summuti: sport *
Maks.kiirus: 75 km/h
Kandevõime max: 150 kg
Kütusepaak: 1L
Kütusetüüp : 1:25 bensiini- õli segu
Starter: käsikäivitus Pidurid: ees ja taga vent.ketaspidur
Kaal: 24kg
Rataste diameter: 6,5”, pehme profiilrehv* jalg
Kettülekanne
Raam: vastupidav võidusõidu raam*
Mõõdud:P/L/K 970 x 560 x 580 mm
gondli värv (klaasfiiberist): metallik sinine kollane
kaasa kõik vajalikud mutrivõtmed ja anum kütuse segamiseks.
Sobib kõigile sõitmiseks.
helistage 55504280 ja seletan teile kõik ära.