Kui tihti teid kõnetatakse...
Re: Kui tihti teid kõnetatakse...
Vändras sai bussijaamast kiiret kehakergendust teha ja väike burks võtta Hommiku poole ka ja astuvab meesterahvas ligi ja hakkab rääkima kuidas tema ikka krossi ja ringrada on eluaeg sõitnud ja endal 2.5L tsikkel kodus.. mõtlesin siis et vanem mees äkki ongi... Siis küsis et kas võib selga istuda, mõtlesin veidi ja lasin kuid võtsin süütest võtme ära sest tal olid lõhnad juures ja ei tea mis lollusi teha võib
Ja hakkab küsima et mis lähebgi 260 välja jne palju silindreid on jne (ei tea siis tsiklitest tegelt midagi) muigasin juba et selline hoopleja onu
Ja siis astus ligi teine onu ka juba pudeli põhja uurinult ja arvatavasti värskelt end kergendamast tulnult (lont oli veel püksi vahelt väljas) kukkus kätt suruma et oled ikka hea mees et tsikliga sõidad ja puha ning ärgu ma seda joodikut ratta otsas tähele pangu xD Ütlesin siis et ma hakkan nüüd minema ja sinna ma nad vaidlema jätsin kes kui palju tsiklitega sõitnud on
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.