BRIDGESTONE RINGRAJASÕIDU EMV VI ETAPP 06-07.09.13

Kasutaja avatar

tali
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 12 korda

Re: BRIDGESTONE RINGRAJASÕIDU EMV VI ETAPP 06-07.09.13

Lugemata postitus Postitas tali »

Tahaks olla nördinud. Tsikliga väravas piletit ostmas. Äkki teatab tütarlaps, et tsikkel jääb siia värava taha. Mina, et mis mõttes nagu? Jätan siia teistele näppida lisaks oma rattale veel sõidujope ja kiivri ja kindad ja suka või tassin kogu päeva seda kõike endaga kaasas???? Siis teatab noor daam, et kui tahad tsikliga sisse pääseda, pead veel lisaks lunastama endale lollaka kleepsu 5 (!) euro eest. Möhh??? Kleepis selle siis ratta esiporikale kortsu ja adjöö. Väga sant mulje jäi asjast igatahes. Olen käinud motovõistlusi vaatamas, kus on mootorrattaga tulnutele pilet poole hinnaga... Ühte tõsist motohunti tsiteerides oleks võinud hoopis motikaga tulijatele naeratades öelda, et olge lahked ja sõitke sisse, ruumi jagus ju lahedalt kõigile. Hea Andres Hall, ma tean, et Sa loed seda foorumit. Nii rikkaks ei saa! Leian, et äärmiselt (moto)publiku vaenulik oli see asi seal. Vähe sellest, et rada kusagilt ei näe korralikult, nüüd üritatakse siis mõnekümne tsikliinimese kulul teenida. Arutasime sõpradega omavahel, et kas siis, huvitav, auto pilet maksis seitsmeeurisele piletile lisaks 20€ :roll: , noh tsikleid mahub ju ühe auto koha peale neli tükki ära. Lisaks ei suutnud ma kusagilt eelnevast piletiinfost välja lugeda seda prikolli, mis koha peal külma dušina selgus. Kurb! :(
Positiivset ka ikka oli väga palju. Üli kunn ajalooliste auväärsete tsiklite kollektsioon, Kallio raju RC8 ja palju muud muhedat. Palju toredaid inimesi :bsmile: . Raja kohal lehvis täiega legendide hõngu (w) . Palju ägedaid vanu hallipäiseid motohunte koos perede ja arvukate fännidega kohal. Reinup, Koval, Teesalu... Askold ütles, et nad maksid ilma eest ka korralikult :D .
Sorry vingumise pärast, aga ütlemata ka ei saanud jätta.

18-aastane pereliige: "Äratuse helin on see n..ss, mis sul magada ei lase". :)
"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kiirendus ja rinka”