Risto Derbi Senda 06
Moderaator: Moded
Risto Derbi Senda 06
Tervist panen ka teema üles oma masinast , mis on siin eestimaal rännanud vägapalju ringi , korraliku omanikku nägemata kuni masin jõudis minuni.
Igatahes masin jõudis minukätte väga hädiselt , mootor oli väga kehvas seisus , õnneks oli keegi vahepeal vahetanud seal kolvi ära ,kuid masina mootori plokk oli kõveraks kangutatud , õli voolas silindri ja süüte kaane vahelt välja ja väljalaske klapp oli omadega läbi.
Kui see kõik sai enamvähem taastatud siis sõitsin masinaga eelmine hooaeg 1000+ km .
Talvel võtsin asja rohkem ette ja teostasin masinal järgmised tööd:
*Parandasin plastikud & värvisin
*Värvisin veljed
- aku
*uus keti ring - Uus tagarehv ( 150/70 r17 )
*Terve uus esi piduri süsteem (va support)
*´´ Uus´´ mootor 167Fmm (250cc ) - Kohendasin ja tegin raamile mõned parandused keevituse ,roostesurma ja värviga .
*uus tagatuli & tagumised suunakad. - Uued piduriklotsid
Neid asju on veel mida kohe meelde ei tulegi.
Ja tulemusest pilt .
Re: Risto Derbi Senda 06
Pane see pilt kuhugi avalikku kohta (imgur.com'i näiteks). Praegu ei taha Google seda võõrastele näidata.
reimps kirjutas:Pane see pilt kuhugi avalikku kohta (imgur.com'i näiteks). Praegu ei taha Google seda võõrastele näidata.
Selge , tegin ära.
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
sepp kirjutas:Osta saapad omale palun!
jep , jahingi omale tervet komplekti praegu .
-
- Tsikkel: Ducati Streetfighter V4S '21
- Tänanud: 35 korda
- Tänatud: 8 korda
Ega sitast oled saia teinud küll, peab mainima. Enne ja pärast on ikka nagu siga ja kägu. Jõudu!
Antu14 kirjutas:Ega sitast oled saia teinud küll, peab mainima. Enne ja pärast on ikka nagu siga ja kägu.
Jõudu!
Jõudu läheb alati vaja kuid selle masinaga ma küll enam midagi teha ei viitsi . Vbla ainult natukene välimuse kallal veel nokitseda veljeteibi näol vms .
-
- Tsikkel: YAMAHA VIRAGO XV125
eiteagiveel kirjutas:kas masin oli ennem 125cc?
paberid on ka olemas ?
Dokumentides on kirjas et 125 , mootor on teine vahel kuid mootor on välimuselt pmst 1-1 niiet välisel vaatlusel vahet ei tee. Just käidud ka ülevaatusel.
karl97 kirjutas:Mis mootor täpsemalt on? Kas spidomeeter näitab õieti?
zongshen 250cc
Spido näitab õieti ,kuna loeb kiirust ikka esirattalt
Masin on müüa , kellegil huvi siis kas risto995@gmail.com või 53475074
Minu käes oli ta veel korralik ja toimis nii nagu peab ning mina ta ka müüsin korralikuna.
Ja siis läks see pill Saaremaale ja siis hakkas asi käest minema vist jne järgmiste omanike käest kätte käies.
Ja Kunagi oli ta selline
-
- Tsikkel: Kawasaki Kx250f
Paremuse poole pole tõesti asi liikunud, tegid nüüd kindlasti müüjale suure teene aga ostja peabki teadma mida ta ostab
Isegi omanud seda konkreetset isendit. Minu kätte jõudis ta selle sama isiku käest, kes videos Akra soundi demostreerib, Soomest. Too aeg tundus see mootor küll täiesti jõuetu, võimalik, et midagi oli ka valesti.
sulu13 kirjutas:Isegi omanud seda konkreetset isendit. Minu kätte jõudis ta selle sama isiku käest, kes videos Akra soundi demostreerib, Soomest. Too aeg tundus see mootor küll täiesti jõuetu, võimalik, et midagi oli ka valesti.
Nüüdseks on teine ja korralik mootor peal. Vanal mootoril oli väljalaske klapp , silinder ning kolb läbi.
street1 kirjutas:Minu käes oli ta veel korralik ja toimis nii nagu peab ning mina ta ka müüsin korralikuna.
Ja siis läks see pill Saaremaale ja siis hakkas asi käest minema vist jne järgmiste omanike käest kätte käies.
Ja Kunagi oli ta selline
Nägin osasid videoid isegi esimest korda , ise lohistasin selle masina ära tallinnast .
Kuid see olukord mis seal videodel sellel masinal on ei anna enam võrrelda tänasega . Ainukesed asjad mis originaalid on jäänud ning mida pole pidanud parandama on amordid , ja raam .
FaceOff kirjutas:Paremuse poole pole tõesti asi liikunud, tegid nüüd kindlasti müüjale suure teene
aga ostja peabki teadma mida ta ostab
Need videod on ajast ja arust , praeguseks on tehtud see masin otsastlõpuni korda.