siduris metallne kriuksuv hääl
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
-
rainz66
Teema algataja - Postitusi: 60
- Tsikkel: tdm900
siduris metallne kriuksuv hääl
Tere,tegu siis tdm900-ga! Olen avastanud et mõnikord kui vähe äkilisemalt kohalt minnes sidurit päästa,siis tekib metallne krigin,nagu kaks metallplaati hõõrduks üksteise vastu! Kas sidur on vigane või on äkki mingi teine probleem? Samas nagu sooja mootoriga pole seda täheldanud ja sidur ei libise kah nagu! Keeruline jutt tuli aga äkki kellegil kogemusi selles vallas?
-
arbs
- Tsikkel: BMW R12100GS
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 2 korda
Re: siduris metallne kriuksuv hääl
rainz66 kirjutas:Tere,tegu siis tdm900-ga! Olen avastanud et mõnikord kui vähe äkilisemalt kohalt minnes sidurit päästa,siis tekib metallne krigin,nagu kaks metallplaati hõõrduks üksteise vastu! Kas sidur on vigane või on äkki mingi teine probleem? Samas nagu sooja mootoriga pole seda täheldanud ja sidur ei libise kah nagu! Keeruline jutt tuli aga äkki kellegil kogemusi selles vallas?
Mul sama pobleem seda külmalt ja ainult ühe korra, muidu kõik töötab ilusti!
Rattaks tdm 900 2003 a
-
rainz66
arbs kirjutas:rainz66 kirjutas:Tere,tegu siis tdm900-ga! Olen avastanud et mõnikord kui vähe äkilisemalt kohalt minnes sidurit päästa,siis tekib metallne krigin,nagu kaks metallplaati hõõrduks üksteise vastu! Kas sidur on vigane või on äkki mingi teine probleem? Samas nagu sooja mootoriga pole seda täheldanud ja sidur ei libise kah nagu! Keeruline jutt tuli aga äkki kellegil kogemusi selles vallas?
Mul sama pobleem seda külmalt ja ainult ühe korra, muidu kõik töötab ilusti!
Rattaks tdm 900 2003 a
just-just,sama siin! Vähe hirmutab see hääl !
Et seda ruigavat seahäält külma mootoriga siduri järsemal lahtipäästmisel vältida, tuleb kohapeal töötava mootoriga sidur veidi aega lahutatuna hoida. Mootoriõli jõuab sidurikorvini keskelt ja edasi tuiskab ta miljoniga ketaste vahele. Teinekord võib telefonile: 6799972 tööpäevadel küsimusi esitada, et mitte sellist jura lugeda ega kirjutada.
![]()
Siduritööpõhimõte ongi plaatide hõõrdumine üksteise vastu
Mis imeväel see siis veel töötama peaks...
Kui ikka MÄRGsiduri töötõhimõte kohale ei jõudnud siis proovigi kuivalt lahti hõõruda. ![]()
Minul on need põhimõtted juba väga väga ammu selged. Sul aga tundub olevat probleeme mõistmisega, et puhtalt viskoossuse peal ei tööta ühegi tsikli sidur! Või ma ei tea, misasi see veel võis olla, mis pani sind oma lahti hõõrumise juttu pritsima.
-
rainz66
no ma ei tea,kas mõni vend on segaseks pihutanud! Ainult ilkkumine! Jutt oli sellest et sidur teeb aeg-ajalt metallset häält! Ja see ei ole normaalne! On ta märg või kuiv sidur,vahet pole! METALLSET HÄÄLT ta teha ei tohiks!
-
madjs
- Tsikkel: VX 800
- Kontakt:
rainz66 kirjutas:no ma ei tea,kas mõni vend on segaseks pihutanud! Ainult ilkkumine! Jutt oli sellest et sidur teeb aeg-ajalt metallset häält! Ja see ei ole normaalne! On ta märg või kuiv sidur,vahet pole! METALLSET HÄÄLT ta teha ei tohiks!
No siis oleks mõistlik vast sisse vaadata, ega siin hiromante pole. Metalne hääl, krigin vms peaks ka jääke tootma ja jäljed jätma.
http://www.krracing.ee/
madjs kirjutas:rainz66 kirjutas:no ma ei tea,kas mõni vend on segaseks pihutanud! Ainult ilkkumine! Jutt oli sellest et sidur teeb aeg-ajalt metallset häält! Ja see ei ole normaalne! On ta märg või kuiv sidur,vahet pole! METALLSET HÄÄLT ta teha ei tohiks!
No siis oleks mõistlik vast sisse vaadata, ega siin hiromante pole.
Laupäeval raske pohmelliga oleks kena lammutama hakata ![]()
-
rainz66
Bastard kirjutas:TDM 900 omanikud on välisfoorumites mitmed sellise häälega hädas. Samas kotti jooksnud pole veel ükski vist
Lugemist
tänud,just sellist infot ma ootasingi! Ei hakka lammutama veel!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.