siduris metallne kriuksuv hääl

Kui mutrivõti peos püsib (või siis üldse ei püsi), kui vajad abi või nõu mootorratta remondil või soovid tehnika üle arutleda. Kui pluss ja miinus on lootusetult segi ja amprid ajavad volte taga.

Moderaator: Moded

Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
  1. Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
  2. Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta

NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.

Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!

Teema algataja
rainz66
Tsikkel: tdm900

siduris metallne kriuksuv hääl

Lugemata postitus Postitas rainz66 »

Tere,tegu siis tdm900-ga! Olen avastanud et mõnikord kui vähe äkilisemalt kohalt minnes sidurit päästa,siis tekib metallne krigin,nagu kaks metallplaati hõõrduks üksteise vastu! Kas sidur on vigane või on äkki mingi teine probleem? Samas nagu sooja mootoriga pole seda täheldanud ja sidur ei libise kah nagu! Keeruline jutt tuli aga äkki kellegil kogemusi selles vallas?

arbs
Tsikkel: BMW R12100GS
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 2 korda

Re: siduris metallne kriuksuv hääl

Lugemata postitus Postitas arbs »

rainz66 kirjutas:

Tere,tegu siis tdm900-ga! Olen avastanud et mõnikord kui vähe äkilisemalt kohalt minnes sidurit päästa,siis tekib metallne krigin,nagu kaks metallplaati hõõrduks üksteise vastu! Kas sidur on vigane või on äkki mingi teine probleem? Samas nagu sooja mootoriga pole seda täheldanud ja sidur ei libise kah nagu! Keeruline jutt tuli aga äkki kellegil kogemusi selles vallas?

Mul sama pobleem seda külmalt ja ainult ühe korra, muidu kõik töötab ilusti!
Rattaks tdm 900 2003 a

Teema algataja
rainz66

arbs kirjutas:
rainz66 kirjutas:

Mul sama pobleem seda külmalt ja ainult ühe korra, muidu kõik töötab ilusti!
Rattaks tdm 900 2003 a

just-just,sama siin! Vähe hirmutab see hääl !

Ivar99
Tsikkel: Ratastel klaver
Tänanud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas Ivar99 »

Et seda ruigavat seahäält külma mootoriga siduri järsemal lahtipäästmisel vältida, tuleb kohapeal töötava mootoriga sidur veidi aega lahutatuna hoida. Mootoriõli jõuab sidurikorvini keskelt ja edasi tuiskab ta miljoniga ketaste vahele. Teinekord võib telefonile: 6799972 tööpäevadel küsimusi esitada, et mitte sellist jura lugeda ega kirjutada. (togi) :bsmile:

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Lugemata postitus Postitas will111 »

Siduritööpõhimõte ongi plaatide hõõrdumine üksteise vastu :lol: Mis imeväel see siis veel töötama peaks...

Ivar99
Tsikkel: Ratastel klaver
Tänanud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas Ivar99 »

Kui ikka MÄRGsiduri töötõhimõte kohale ei jõudnud siis proovigi kuivalt lahti hõõruda. (slap)

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Lugemata postitus Postitas will111 »

Minul on need põhimõtted juba väga väga ammu selged. Sul aga tundub olevat probleeme mõistmisega, et puhtalt viskoossuse peal ei tööta ühegi tsikli sidur! Või ma ei tea, misasi see veel võis olla, mis pani sind oma lahti hõõrumise juttu pritsima.

Teema algataja
rainz66

no ma ei tea,kas mõni vend on segaseks pihutanud! Ainult ilkkumine! Jutt oli sellest et sidur teeb aeg-ajalt metallset häält! Ja see ei ole normaalne! On ta märg või kuiv sidur,vahet pole! METALLSET HÄÄLT ta teha ei tohiks!

madjs
Tsikkel: VX 800
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas madjs »

rainz66 kirjutas:

no ma ei tea,kas mõni vend on segaseks pihutanud! Ainult ilkkumine! Jutt oli sellest et sidur teeb aeg-ajalt metallset häält! Ja see ei ole normaalne! On ta märg või kuiv sidur,vahet pole! METALLSET HÄÄLT ta teha ei tohiks!

No siis oleks mõistlik vast sisse vaadata, ega siin hiromante pole. Metalne hääl, krigin vms peaks ka jääke tootma ja jäljed jätma.

Viimati muutis madjs, 13 Sept 2013, 21:58, muudetud 1 kord kokku.
Kõik mis ei tapa teeb tugevamaks, või siis sitaks haiget. Ps.Nii loll pole keegi, et teisi õpetada ei oskaks.
http://www.krracing.ee/
Kasutaja avatar

voyager
Tsikkel: ZX-6R

Lugemata postitus Postitas voyager »

madjs kirjutas:
rainz66 kirjutas:

No siis oleks mõistlik vast sisse vaadata, ega siin hiromante pole.

Laupäeval raske pohmelliga oleks kena lammutama hakata :wack:

Bastard
Tsikkel: TDM900
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 19 korda

Lugemata postitus Postitas Bastard »

TDM 900 omanikud on välisfoorumites mitmed sellise häälega hädas. Samas kotti jooksnud pole veel ükski vist :) Lugemist

Teema algataja
rainz66

Bastard kirjutas:

TDM 900 omanikud on välisfoorumites mitmed sellise häälega hädas. Samas kotti jooksnud pole veel ükski vist :) Lugemist

tänud,just sellist infot ma ootasingi! Ei hakka lammutama veel!

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”