Varastatud 2 KTM-i ja valge furgoonkäru
-
tali
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 12 korda
Re: Varastatud 2 KTM-i ja valge furgoonkäru
Valmet kirjutas:Aspelund kirjutas:Enne kui politseid bashima hakata: kuidas nende pilk peaks välkkiirelt Lätti või Leetu ulatuma? Kui piir ületati tõenäoliselt kaamerateta maapunktist? Kui sihtriigis on kümneid Briti numbritega autosid?
Huvitav mille kuradi pärast meil jälle see NSVL ja Shengen tehti? Kas ainult selleks, et pätt saaks üle piiri? Selge on see, et kui selle radariga parajasti palju tegemist siis pole ju aega teiste liiduvabariikide radarimeestega ühendust võtta. Europol my ass!
Mida türijapaide siin vinguda on, rahvas ju nii hääletas ja niiväga tahtis Shengenit ja eurot ja nõukogude liitu. Ma ei tea küll, kes see rahvas oli, minu tutvusringkonnas väidetavalt kõik hääletasid vastu...
Praktikas on nii, et kui nö kuumi jälgi mööda kohe ütleme 24h jooksul saab kaabakal sabast kinni, siis saab. Edasi on juba õnne ja juhuse mäng. Siin on neid lõunanaabreid kätte küll saadud, aga varastatud kaupa ikka enam kusagilt välja ei võta, mis realiseeritud, see realiseeritud
Ja ma tean, millest räägin- pea kaks dekaadi õiguskaitses. Kui keegi neil mõnevõrra tundlikel teemadel diskuteerida tahab, siis teeme seda edasi avalikku foorumit risustamata ja kedagi solvamata.
"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.