algaja krossiharrastaja küsiks nõu?
-
reinuvader
Teema algataja - Postitusi: 297
- Tänatud: 27 korda
Re: algaja krossiharrastaja küsiks nõu?
Tere!
Mul üks idee susisemas ja kui leiaks mõttekaaslasi,siis miks-mitte ka teostus leida?
Nimelt,kui nüüd võtta teema pealkiri.."algaja krossiharrastaja küsiks nõu?"...ja arvestada sellega,et üldiselt on Eestis motokrossi võistlushooaeg lõppenud,Eesti meister selgunud siis vb keegi- tunneb- kedagi Eesti tippude hulgast kellel oleks nt 1p vaba aega-viitsimist-motivatsiooni(ideid),et harrastajaid veidi juhendada?Kui nüüd siin foorumi alalõigus vaadata,siis ,kes vajaks abi hüpetel/kes startimisega/kes mogulis(nt mina ise+aeglased e vallita kurvid)....jne-jne.Kui leiab õpetaja,siis teeb nö "kiriku keset küla" ja valib välja raja,mis sobiks enamusele...valiks aja ning paneks kokku u 5-10 huvilist ja teeks ühe "fann" päeva?
Samas õpetamisest...kuna ma ise oma tööga seoses,olen e läbin aastas üsna palju koolitusi+teen neid ise,siis...kõrvalt seda asja vaadates...koolitajal ja koolitajal on vahe st mõni spets võib oma ala peensusteni tunda-teada aga edasi ei oska anda e arusaadavalt selgitada(üks näide...olles ise u 2a tagasi trennis ja juhtusin rajale ühe tippsõitjaga...nimi pole tähtis siis sai üht-teist küsitud ja vastus oli:ah ega mina ka ei tea...proovi kuidagi...keera peale?)...tahan sellega öelda,et ka õpetajal peab jutt jooksma,ta peab olema suuteline nüansid-tehnikad lahti seletama,kas-või "puust ja punaseks ette tegema".Hea oleks kui õpetajal oleks endal ratas kaasas ja nt mõnel mehel taga sõites saaks pildi ette kust-miskit vale on või mida teisiti teha.
Vabandan...mul on selline idee,äkki oleks huvilisi?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.