5-aastasele esimene
Re: 5-aastasele esimene
Kõik oleneb sellest mida saavutada tahad.
Kui soovid nats last survestada motorismi poole siis pead seda oskuliselt tegema
Atv-ed mu poistel ei ole aga krossikas küll (atv-ed ei oska kommenteerida). Kõige tähtsam rattavaliku juures on see et jalad maha
ulatuks. kindlasti ära osta ratast selle ideega et saab sõita veel paari aasta pärast. viie aastase kasvud on erinevad.
mul poiss on hetkel 4 poole aastane ning rattaks ktm sx mini. arvan rahulikult et suurema(sx) peale toimub minek alles
ülejärgmiseks aastaks kui ta muidugi talvega 10 senti juurde ei kasva. olen näinud poisse kes on kukkunud kuna ratas suur ja
hiljem enam ratta poole ei vaata. mida soovitan mõelda ja proovida on yamaha pw50. meil oli see esimeseks rattaks. täis suht pläss
ratas amordid nullid raam nali ruudus, AGA ratas madal, hooldevaba, mootor pommikindel, mõistlik mootori võimsus, paremat ratast
annab otsida . me saime sõitta ca. pool aastat siis kasvas kiirus rajal nii palju et kukkus koguaeg. Siis sai ostetud ktm mini.
kolm kuud hiljem on ktm.il kiirus kasvanud meeletuks. Kuid kõik sai alguse pw-st kui oleksime läinud otse ktm-i peale siis oleksime
arengus tunduvalt rohkem maas. ka nüüd peame ratast vahetama kuna mini raam ei kannata kiirust kasvata, aga seda ei saa enne poisi kasvu teha,
kui seda teeks siis toimuks ma arvan taandareng.
Pw-st saad lahti kolme sekundiga ja hoiab oma hinda hästi.
Üldiselt ratta valikul jälgida kindlasti mootorit esialgul peaks suht lahja olema.
Olen rajal näinud poisse kes sõitsid tehase setingus suht kiiresti ja kui isa lasi mootori järgi aidata ei suutnud poiss enam ratta valitsemisega
hakkama saada, ning kiirus ja areng langes.
äh nüüd läks pikaks, kindlasti on siin foorumis minust targemaid poiste isasi. vast need ka kommenteerivad.
Elu ilma krossikata, elu nagu ilma ämmata
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.