Viletsate/odavate autode juhid on ...
Re: Viletsate/odavate autode juhid on ...
Hardrocker kirjutas:Foori all oli naljakas see kui teises reas seisis Audi,aga joonest kaugel.Jäin temast esimeses reas eespool,vahetult joone ees seisma ja Audimees lasi esiratastega üle joone,ise üleõla mulle otsa vaadates ja silmist võis välja lugeda:"Mida sa mees endast mõtled,et minust ees pool seisma jääd??Sul on ju Ford,aga minul Audi!"
Täpselt samasugust olikorda on mul korduvalt ette tulnud. Sõidan ise Hondaga ja aegajalt ajavad sellised vennad lihtsalt naerma. Tavaliselt nad sõidavad üle joone ja siis ei näe enam eriti hästi ka foori ning magavad rohelise maha, ühekorra anti ühele isegi signaali seljatagant
Aga üldiselt teema juurde tulles tuleb meelde lause: "iga bemmi roolis pole idioot, aga igal idioodil on bemm". Alati ei vasta siiski tõele, aga oma tutvusringkonnas on üldiselt ikka nii, et bemmiga sõidavad tõiesti alles mähkmeist välja saanud poisid, üks lausa kiitles oma esimesel talvel suverehvidega sõitmise peale, et "mul tagasild käppas"...
Ise alustasin ka tagaveolise autoga ja esimene talv möödus ka nii, et käisin peale kooli ühes kinnises parklas harjutamas.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.