Sinu halvimad ideed tsikliga
Re: Sinu halvimad ideed tsikliga
Väga halb idee mis mul tuli oli nooruses sõita võrriga.Läksin sõpradega kaasa ja pakuti ka teha üks tiir võrriga. Polnud ise kunagi enne võrriga sõitnud aga ega ära ka ei öelnud. Mõtlesin siis teha ühe tiiru. Algas see sellega et istusin peale ja kohe lükati masin käima. Mina ikka kohe gaas põhja ja siis hakkas sõit pihta. Sõitsin ühe korterelamu eest läbi siis pöörasin ikka täisgaasiga kohe vasakule ja veel kord vasakule. Aga gaas oli siis kuidagi peale jäänud ja egas seal maja taga ka just teed polnud. sõitsin siis võrriga hooga nagu mööda heinamaad. Keegi hea inimene oli sinna ka ühe kruusahunnika pannud millest ma siis hooga üle panin. Oli kenake hüpe ning kunas lenksud polnud korralikult kinni siis lenksud tiiruga üle hargi nii et ma lamasin kõhuli siis paagi peal lenksud üle hargi esiratta peal ja gaas põhjas ning summuti lendas kaarega veel kuskil järele. Õnneks suri masin ise välja nii et edasi ma ei seiklenud. Tore kogemus esimeseks sõidukorraks.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.