125Ccm ringrajale → Re: 125Ccm Bike ringraja võimalusega + varustus

Teema algataja
Toots
Tsikkel: Jawa 125 (2008)

Re: 125Ccm Bike ringraja võimalusega + varustus

Lugemata postitus Postitas Toots »

will111 kirjutas:

eks see ole nüüd minu isiklik arvamus muidugi, aga nii suurt summat 125'se eest maksma hakata ma ei näe mõtet, või no ütleme nii, et ise ei maksaks ja pojale ei ostaks ka sellise raha eest sellist masinat :D jah, ratas võib olla isegi muidu igas mõttes vinksvonks ja hea tehnikaga ning muud jutud, aga 125'ne on siiski 125'ne. mida see tähendab, esiteks seda, et seal vahel on siiski tehniliselt küllaltki lihtne ja ma ütleks, et mitte väga seda raha väärt moto. teiseks, sa kasvad sellest masinast siiski suht kiirelt välja ja tahad ilmselt varsti midagi suuremat, võimsamat nagunii.

teisest küljest, sõita saab, ka rinkale on täitsa asja sellisega, nii et võrri otseselt maha ei laida. aga mina ei maksaks MITTE MINGIL juhul üle 1200-1300euri ükskõik millise võrri eest.

SUUREPÄRANE! :)
Sellist vastust ma põhimõttelist soovisingi leida....Tõsi ta on, et varsti jääb väikseks, kuna veidi annab praegunegi jawa tunda.
mm max 1200 eur tundub täiesti normaalne jah, 2000 oleks natuke overkill. Kuna olen leppinud isaga kokku et maksan 1000 EUR ja isa maksab ülejäänud siis olekski nii mõistlikum ja saab äkki vaadata
Nüüd küsiks alandlikult ja rahulikku vastust oodates, et kas ma võin selle varustuse teema kohta küsimusi siia teemasse küsida võib peab eraldi teema kuhugi tegema?
okei mis seal ikka... hakkan aga pihta. Tean, et mida kallim varustus seda parem kaitse, vnoh enam-vähem nii ta kipub vist olema? Aga kuna olen noor ja mega hilise kasvuga siis tervet varandust varustuse alla ei tahaks panna. Kui palju siis on miinumum et oleksin kaitsud aga samas ei maksaks kulla hinda? Millega ma peaks lihtsalt arvestama, oleks see 600 eur? Ma igaks juhuks mainin ära et jutt on kogu komplektist... Saapad, püksid, jakk, kindad ja kiiver ka. EI ma ei ole kogu see aeg Jawaga ilma varustuseta sõitnud. Kiivriga kukkusin paar nädalat tagasi ja on uut nagunii tarvis, praegu selleks hooajaks enam ei osta. Saabastena olen kasutanud Alpi saapaid, kuna need nagunii vajalikud olnud ja olemas, nüüd tahaks midagi korralikku. Püksid ostsin kasutatuna kastani motopoest (kas see üldse eksisteerib veel?). Jakk nagu ei olegi olnud, lihtsalt see vest koos kõikide kaitsmetega, k a seljakaitse. Tahakski midagi korralikku aga samas mitte väga kallist, sest see varustus jääb mulle ilmselt pigem väikseks kui ribadeks sõidan. Soovikski mingeid firmasi või ma ei teagi, mingeid soovitusi. Sõit tuleks ilmselt suht lühikesed otsad linna vahel ja tsipa maanteel. Aga tegelikult samas sooviks käia paar või rohkem korda rinkal ka. Kombe jääks ära aga mingi 2 osaline komplekt? Võiks äkki tekstiil olla 2-3 osaline et kannataks sügisel ja vara kevadel ka voodriga sõita? Ah mina ei tea...On midagi veel öelda selle kohta? Ärge nüüd kurjad olge kui vales teemas või midagi, suunake õigesse kohta ja luban et parandan ennast, vähemalt proovin. Muidu lisaks veel võin uurida ka ja kas kasutatud asjad on big no no või see on isegi hea mõte mulle? Sorry for the wall of text
Tervitades,
Toots

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kiirendus ja rinka”