Rumalad küsimused 2
-
pühak
- Tsikkel: Kawasaki VN1500
- Tänanud: 223 korda
- Tänatud: 90 korda
Re: Rumalad küsimused 2
Tort kirjutas:Ega mind see pidurite olemasolu ei huvitanudki, pigem muud nüansid selle juures, nagu näiteks see sidur jne. Piduriteta oleks ka mäest üles ja alla saanud, aga kui sidur samuti ära kaob, siis on juba vähe kehvasti.
Mine võta rendist niinimetatud "eelik", ehk siis selline käru, kuhu auto ainult esiratastega peale ajad. Selle rent peaks odavam olema ja minu teada ei nõuta selle puhul ka E-kategooria juhiluba. Sellega vead ära.
Mul on mingist iidsest ajast olemas pukseerimiskolmnurk, mis välistab pukseeritava selga tuleku, aga viimase paarikümne aasta autodel pole enam eriti kohti, kuhu seda kinnitada. Kui see variant pinget pakub, võin Sulle kolmnurka laenata (sangade vahekaugus ca 75cm, ees tavaline haagise veopea) või siis mulle sobiva ajagraafiku järgi, 0,30€/km kogu teekonnalt, ära vedama. Viimasel juhul peab pukseeritaval sõidukil ülevaatus ja kindlustus olema. Ilma nendeta olen ise ainult treileriga nõus vedama. Ülevaatuse ja kindlustusega autot olen nõus vedama ka kolmnurga või eelikuga. Eelikut endal pole, treileri saan laenata, kui omanikud seda ise parajasti ei kasuta. Treileri eest tuli vist kümnekas välja käia (pole renditreiler, tuttava oma saan vajadusel kasutada, nii, et ärge muidu rendiks küsima hakake).
siis väärib see ka väärkasutamist!"