Arutelu käepidemete soojendajatest

hendri5
Tsikkel: gpz 550

Re: Arutelu käepidemete soojendajatest

Lugemata postitus Postitas hendri5 »

Hiljuti paigaldasin enda rattale sellised http://www.internetipood.com/et/motohoov/product/2611

Olen veidi pettunud, kuna minu jaoks on selle "High" positsioon liialt leige. Ei kasuta õhkukesi kindaid, kuid +5 kraadise ilma korral kuum ei hakka. Sooviks pigem juurde keerata, aga regulaator on juba põhjas. Pärast 30km maanteel sõitmist ja kinda ära võtmist on sõrmed käeselja poolt külmad, peopesa poolt soojad. Samas, ka nende leigete rutskadega oli septembris/oktoobris tunduvamalt inimlikum sõita.

Enne ratta peal monteerimist panin toiteploki taha ja proovisin toas järgi. Kuna rutskad ei olnud metallist juhtraua küljes, siis kartsin, et lähevad liialt kuumaks. Aga ei läinud kõrvetavalt kuumaks. Tarbitava voolu järgi arvutasin, et annab umbes 20W võimsust välja (10W rutska kohta). Vaatasin netist teiste toodete reklaame ja seal lubati vähemalt kaks korda rohkem võimsust. Ei tea, kas mulle sattus defektne eksemplar või ongi need sellised kehvakesed.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”