EMF
Re: EMF
to Mx
krossiteemadel mina söna ei vöta -ei oska kommenteerida ja ausalt ei huvita ka miks need stardipuud tühjad on ,see on krossikomisjoni asi .
Aga enduros küll ,heameelega uurin kui kaugel see sportlasregister on,kindlasti ei hakka ma sellega tegelema,kuna minu ülesandeks on ja jääb enamasti võistluste korraldamine ( tartu ekstreem,vörts 1 ,kukemetsa endurosprint, elva ekstreem, vörts2) aga tagant tõugata saan küll heameelega kui selleks on vajadus.
Aga Mx nimeta nüüd tösised pöhjused miks see sportlasregister on vajalik ??? kas seda enam üldse vaja on füüsiliselt vöi lihtsalt on asi formaalsuses vms.Vöibolla oli seda möned aastad tagasi vaja ,aga selgitage siis miks on seda füüsiliselt 2014 aasta enduuros vaja ja vötan teema üles.
kandideerida ei käskinudki ma bikeris vaid seal kus seda tehakse , kardan et siin jääb jutumeestel lihtsalt tegudest , julgusest ja eelkõige oskustest puudu et nägu näidata ja midagi proovida ise ära teha,lihtsam ju siin bikesris ölleklaasi taga googli abiga tarka mängida nagu elu näidanud
aga siiski ootan huviga seoses enduroga ideid ja pöhjendatud probleeme et teema üles vötta .
Lärm
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.