EMF
Re: EMF
Martino kirjutas:Lisaks juhatusele, presidendile, peasekretärile ja revisjonikomisjonile on ühes korralikus motospordi alaliidus järgmised üksused:
- alakomisjonid
- tehniline komisjon
- arbitraažikomisjon
- distsiplinaarkomisjon
- aukohus
- keskkonnakomisjon
- meditsiinikomisjon
- meediakomisjon
Et komisjonid ei tekiks nagu tolm eimillestki ega esindaks seeläbi eikedagi, peab selgelt paigas olema, kuidas need valitakse ning kui pikalt kestavad nende volitused ning kuidas nad töötavad.
Palun vaielda
Mille jaoks on eraldi vaja lisaks alakomisjonidele:
- tehniline komisjon (iga distsipliini komisjoni töö ja spetsiifika)
- keskkonnakomisjon FIM ja UEM reeglistik arvestab seda
- meditsiinikomisjon (esitatavad nõuded võistluse korraldajale, mis tingimustele pea vastama võistluste kohapealne metsitsiiniline teenistus)
Lisaks mis on alpool olevate komisjonide eesmärk ja kellest on komisjonid moodustunud?
- meediakomisjon (millega hakkab tegelema?)
- arbitraažikomisjon (millega hakkab tegelema?)
- distsiplinaarkomisjon (millega hakkab tegelema?)
- aukohus (millega hakkab tegelema?)
Martino kirjutas:MTÜ juhatused nimelt töötavad enamasti tasuta. Ma olen ka praegu ühes ega saa aru, miks peaks see MTÜ mulle maksma selle tegevuse eest, mida ma selle raames teen ning mida niikuinii teeks, sest see meeldib mulle. EMF palgaliste töötajate arvu ja kulu kohta ei oska ma miskit öelda, selleks peaks praegusele kulustruktuurile otsa vaatama. Ma ei ole seda teinud, sest mul ei ole motiivi seda teha. Ma ei soovi EMF tegevjuht olla
.
Mul on arvamus, et juhatuses peavad olema inimesed, kes armastavad mootorrattaid ja motosporti. Neid ei saa rahaliselt motiveerida. Ja kuna entusiasm paratamatult vahel hääbub, tulebki neid inimesi vahetada.
Kui nüüd panna need kaks postitust kokku siis mitte kuidagi ei tule välja, et kulusid ei kaasne ja juhatuse liimetele ei peaks midagi maksma! Nimetagem kasvõi MTÜ juhatuse liikme tegevuse kulud (transport, soetatud vahendid-kasvõi paber ja pliiats jne). Teiseks on selles konstruktsioonis üks möödalaskmine- pole veel kuulnud, et komisjonidesse just distsipliinide komisjonidesse oleks tohtu tung ja järjekord!
Muidu on mõtted ja konstruktsioon kõvasti rohkem, kui siin ülejäänud postitustes nüanssides urgitsemine ja niisama paukumine ebaõiglase maailma üle.
Teisalt on need ühe inimese mõtted, mis vb kellegi teise mõtetega ei ühti. Kui neid mõtteid kellegi, kasvõi mõtete omaniku poolt ettelükatud inimeste kaudu ei hakata rakendama siis on see tühipaljas õhk!
Kes seda kõike ellu peaks viima, mida kirjeldatud on? EMF on liiga umbisikuline tegevus! On nende mõtete taga ka inimesed, kes mõtlevad samamoodi ja kes oleks nn uues organis arvestatavad kandidaadid?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.