EMF
-
Teema algataja - Postitusi: 151
- Tsikkel: honda/suzuki
- Kontakt:
Re: EMF
Psaiko kirjutas:Küsimus!
Kas teil kõikidel on võimalik oma arvamust avaldada sellisel kujul:
I alapealkiri-Mina sooviks EMF-ilt selliseid arenguid ja selliseid samme: ning seejärel loetelu
II alapealkiri-Mina sooviks EMF alakomisjonilt selliseid arenguid ja selliseid samme: ning seejärel loetelu koos argumenteeritud põhjendustega!SUUDATE TE SEDA?
Eilne koosolek meenutas rohkem soolo motokrossi komisjoni koosolekut, mis on ka mõistetav- mehed pole ammu kokku saanud Vähem oli sisulist arutelu, aga mõistliku juttu oli siiski piisavalt. Paljud klubid ei andnud aru, et räägime EMF-ist kui mitmete motospordi aladega seotud organisatsiooni tegevusest.
Ma pole päris kindel, kas ma suudaks kaasa rääkida näiteks kelgu või mäkketõusu küsimustes, samuti olen ka skeptiline, et üks isa suudaks objektiivselt hinnata kogu noortega seonduvaid probleeme jms.
Kuna oli näha, et inimesed on väga ebalevad ja nagu keegi enne mainis, vanad olijad ei ole valmis veel uusi tegijaid aksepteerima või usaldama, siis meie leiame, et 11. novebri valimised peaks suutma edasi lükata.
Nii rutakalt esitatud kandidaadid ei anna mingit kindlust. Vanad tegijad ei tohiks niisama lihtsalt minema jalutada, nad peaks altpoolt tuleva surve tagajärjel korrastama EMF-i struktuuri, lõpetama aruandlusaasta 31.12.2013 seisuga, valmistama ette kõikide lepingute, kontaktide, informatiivse materjali jne. üleandmise jms See aeg annaks võimaluse klubidel ,kus vastavate litsentsidega või liikmeskonnaga sõitjad korraldada oma koosolekud, et valida oma kandidaadid nii nõukogusse ( juhatusse- ükskõik kuidas seda nimetame ) kui ka alakomisjonidesse.
me arvame, et EMF-is peaks olema nõukogu -juhatus A- kus on vähem liikmeid,kus on inimesed, kellel puudub ärihuvi, aga kes on valmis panustama.Pigem siis n.ö võimuresurssi, võrgustikuresurssi omavad isikud).
nõukogu-juhatus B- kus on igal alal üks koht ehk juba rohkem kui A-rühmal, kelle kanditatuuri alade esindajad hääletusele panevad (nt. klubidel,kus pole supermoto sõitjaid ei saa selle kandidaadi vastu hääletada kui klubid, kus on supermoto sõitjad on kokku leppinud kandidaadi osas- see olgu sisediskussiooni asi, sisevaidluste koht ning konsensuse leidmise koht).Ma ei näe, et jätkusuutlik oleks olukord ,kus nõukogus-juhatuses 5-st liikmest kolm on Mx sõitjad/isad/tootjad , üks ringraja vend ja näiteks üks endine külkavend,kes on täna ärimees .
Aga jah see on pigem unistus Unistus, et meie niigi väikeses motoseltskonnas koheldakse kõiki võrdselt. See millega EMF kui organistasioon tegelema peaks on minu arvates Martino kenasti lahti kirjutanud.( mõned lisad juurde- nagu laste ja noorte sportlase turvalisuse tagamine läbi erinevate meetmete või õigemini minimeerida riske, lisaks erinevad kampaaniad- noorte liiklusturvalisus teadlikuse tõstmine :-kanna kiivrit, ära mine üksi rajale jne)
Sisuline aladepõhiline töö peaks olema komisjonide rida.
Mis puutub meedikuid, siis olen nõus eelpool nimetatud asjaoluga. Korraldasime suvel noortele laagri ja kutsusime koolitama punase risti töötaja, kes seletas mida teha ja mida teha ei tohi. Siis panime ühe lapse täisvarustusega matile, et nüüd ta kukkus, mida teha ? ja oligi kimbatus, meedik ei osanud kiivrit , kaelakaitset ja muud varustust eemaldada. Ja veel mitmeid aspekte, mida ta tegelikult ei teadnud, aga see pole antud teemas oluline, tahtsin öelda, et meedikute koolitus on oluline .
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.