EMF

Kasutaja avatar

Martino
Tsikkel: KTM LC4 Adventure/GasGas EC250
Tänanud: 1 kord

Re: EMF

Lugemata postitus Postitas Martino »

lärm kirjutas:

Martino---tösiselt 7nov Mäos. Kuna pean oma enda põhi panuseks Eesti endurospordi nagunii võimalikult ägede radadega võistluste korraldamist,mis võtab kogu energia,siis tõesõna saad minu koha endale enduro komisjonis kui nii otsustatakse. Kui tunned et tõesti suudad hetkel eesti enduurosse rohkem panustada minust ,siis olen sellega absoluutselt päri ,et pädevamad peavad komisjonis olema.
Aga Martino----nüüd on siis tegude aeg ,vaja oleks midagi füüsiliselt ära ka teha ,need kilomeetrised toredad kirjaread mis sa siia bikerisse toodad ei anna mingit kasu. Nüüd oleks tegusid vaja,oled sa selleks üldse võimeline????ära võta isiklikult ,aga,kahjuks need 8 a ,mis ma sind tunnen,siis ei meenu mulle kahjuks mitte ühtegi konkreetset tegu sinu poolt ,mis oleks eesti endurole kasu toonud.
See pläkutamine siin foorumis ei aita töesti millegile kaasa ,vaja oleks füüsiliset midagi teha. Enda koha pealt võin öelda ,et kahe täispika enduro,kahe ekstreem enduro proloogi ja ühe endurosprindi korraldamine 2013a on minu jaoks töesti lagi .
Ole oma konkreetsete ideedega 7 nov mäos ,kellaaeg selgub ,annan teada.

Ma olen enese konkreetsete ettepanekutega juba aastaid olemas olnud. On juttu olnud võistlusklassidest, on juttu olnud reeglitest, on juttu olnud reeglite järgimisest. On juttu olnud ka pädevusest. Pädevusest on muidugi keeruline rääkida inimesega, kes järjekindlalt nimetab enese võistlust FIM enduroks - mida see ei ole ja ei saa mitte kunagi olema. Öelda, et ma ei ole ettepanekuid teinud ja neid konkreetselt sõnastanud on lühidalt öeldes vale.
Kõik inimesed ei tee võistlusi, ja ei peagi tegema. Ma olen sind nende võistluste tegemise ja nende arenemise eest avalikult tunnustanud küll, ära nori enamat :). Katsuks nüüd teha nii, et lõpetaks selle toimuva reeglianarhia ka ära - see oligi minu ainus sõnum, millest sa kogu selle minu personaalküsimuse üles tõmbasid. Inimestel ongi erinevat sorti oskused. Mina olen hea struktuurse kirjaoskusega ning analüütilise mõtlemisega ega häbene seda tunnistada. On inimesi, kellele pole seda oskust antud. On inimesi, kellele pole mõnda muud oskust antud - kultuurset diskussioonioskust näiteks. No on nii, mis teha.

Aga ära nüüd arva, et mul on väga vaja selle komisjoni koosseisus olla - ei ole. Mul on enese aja ning teadmistega muud ka teha kui vaielda inimestega, kes juhivad eiteamida eiteamillistest eesmärkidest lähtudes eiteakuhu. Ma olen seda siinsamas teemas öelnud, et tolmu kombel eikusagilt tekkivad ning seega eikedagi esindavad alakomisjonid on EMF hädade juurikas. Ma luban, et kandideerin komisjoni siis, kui selle valimiskord kord avalikuks saab. Seni on sul võimalus enese lubaduse kohaselt komisjonist tagasi astuda :).

Olukord, kus komisjoni istungi aeg on justkui konspiratiivinfo, mida vaid asjassepühendatutele džunglitrummidega salakeeles edastatakse, kirjeldabki tegelikult väga kujukalt seda olukorda, kus EMF on. Just selle olukorra muutmisest ma enese kirjades ka kirjutasin. Pole oluline, kas see on enduuro-, krossi-, traieli- või mäkketõusukomisjon - probleemid on igal pool samad. Seega tuleb need probleemid lahendada korraga ja terviklikult. Kogu järeldus.

Aga 7. novembri istungi infot ootan sellegipoolest. Kui see mu aegadega vähegi klapib, olen kohal.

Viimati muutis Martino, 25 Okt 2013, 10:02, muudetud 1 kord kokku.
Vihma korral toimub motokross kultuurimajas (Albert Gulk, Sõmerpalu).

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”