EMF
-
Pihelgas
- Mode
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 1 kord
Re: EMF
mx77 kirjutas:Pihelgas kirjutas:mx77 kirjutas:Psaiko, kui sa teemat ei jaga siis ära postita. Su viimane post näitab küll su vähest informeeritust või siis pigem täielikku teadamatust olemasolevatest probleemidest.
ma tõesti vabandan, sest ei jaga ilmselt matsu kaugeltki vajalikul tasemel, aga suhtumine "kui sa teemat ei jaga, siis ära sõna võta" ongi minu meelest suurim probleem. Tehnikaspordi maailmas on mehed rauast ja egod veel kõvemast materjalist. Oleks veidi lahkemat suhtumistvõõraste suhtes vaja ja paljud probleemid oleks ehk olemata. Edu!
Sorry, aga kui siin teemas ilmselt mitmed tegelevad ka tegelikkuses asjaga ja mitte vaid siin lehel vaid ka kui EMF liikmed, siis Psaiko postid küll väga edasi ei vii. Ja tõesti kui ei ole asjade ja probleemidega kursis, siis ei ole mõtet sõna võtta.
aga kes siis lõpuks on see, kes on probleemidega kursis? Kindlasti on inimesi, kes sinu ettepanekute peale samamoodi vastavad, sest nad on "veelgi rohkem kursis". Eesti pole ju nii suur, et enduro komisjonis on kas Lärm või Värton. Miks mitte mõlemad? Sama muude komisjonidega. Aga veelkord - ma pole detailidega tõesti kursis, ei taha sekkuda. ![]()
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.