EMF

lärm
Tänatud: 1 kord

Re: EMF

Lugemata postitus Postitas lärm »

to -MX ---eks mu nimi siis õige kui Lärman,aga et ma kellegile liiga teen ,eriti Martinole ---no ma ei usu seda. Räägin seda mida mõtlen ,proovin mitte lahmida ja kedagi solvata,lihtsalt tõesti mõtlen nii...
KETTASSE AJAB SEE KUI MEHED ,KES TEGELIKULT POLE ISE LILLE KA LIIGUTANUD,RÕHUTAN MITTE LILLE KA JA ILMSELT EI HAKKA KUNAGI LIIGUTAMA KA, TEEVAD SIIN SELLISEID SÕNAVÕTTE ,selle asemel et tulla appi ja proovida midagi ära teha ,et töesti midagi muutuks paremaks .
Tõesti esimesena torkab enduuro valdkonnas pähe ainult kaks inimest, üks enam ammu sõna ei võta ,aga kelle nimi ka siit läbi on jooksnud ja teine on minu silmis Martino. Palju aastaid targutamist ,enamasti bikeri foorumis,samas tunnistan ka ,et olen paljude asjadega Martinoga nõus,aga häirib see ,et asi piirdubki ainult targutamisega. ( pean ka seda ütlema ,et seda arvamust jagab minuga umbes 95% aktiivseid sõitvaid enduuro mehi).
Räägin hetkel ainult enduuro valdkonnas ,Mx ütles ,et teda enduro ei huvita --arusaadav , mind kahjuks ei huvita kross-arusaadav ja ma ei võta söna ka krossimaailmas.
Minu viisakas soov oleks siin kõikide ees ,et kui midagi välja ütlete ,tulge tehke see reaalselt ära ka,seega Martino isiklikult kutsun sind 7nov enduro koosolekule ,ma ei näe miks me ei või seal köik koos kogu komisjon pluss sina seal sinu ideedega selle asja lahendada nii et köik oleks 2014 algavaks hooajaks prefektne,et vähemalt enduuro komisjonile poleks midagi ette heita ja ,et minul poleks näiteks Martinole ette heita ,seda me ju kõik tegelt tahame. Saab öelda siin foorumis TEHTUD ja kõik õnnelikud,nii Martino kui ka Lärm ja kogu Eesti enduuro.
Kui see kusagil kirjas et komisjonis peab olema 7 inimest,siis võin vabalt Martinole või kellegile teisele koha vabaks teha ,sest minu eesmärk on ikka teha ägedaid üritusi ja see ei muudaks ju midagi kui keegi minu kohapeal komisjonis oleks,arvan et Võrtsu endurod jääks ikka. AGA OLGU SIIS TEGUDE MEES ka ,sest "kirjaniku " amet hetkel enduuros edasi ei aita.

Raha lugejatele ütleks niipalju ,et proovige üks täispikk kahepäeva enduro täiesti nullist(alustades maade omanike käest lubade taotlustega iga aasta) ära korraldada. Sinna lisage veel kolmas päev ehk näiteks Tartu proloog, siis arvutage kokku need kulud ja lahutage maha 139 võistlejat x45euri osavõtu tasu,vaadake kas saate kasumi või kahjumi. Ei häbene öelda ,et maksin see aasta puhtalt omast taskust peaaegu 4kohalise numbri ,mille esimeseks numbriks oli 3. MIKS???? Sellepärast ,et see idee teha Tartus proloog keset linna, tundus minule niivörd ahvatlev ,et oleksin ka kaks korda olnud nõus maksma samapalju miinust,peaasi et see tehtud saaks.
Kui lisada sinna aeg ja energiakulu mis selleks kulus... Niipalju saan öelda ,et 2014 a Tartu proloogi ja Võrtsu enduro korraldamine juba käib,sest muidu ei saakski seda valmis. SUURED TÄNUD ABILISTELE.

Lugedes ,et näiteks mingi kasutaja Sepik annab mõista teema alguses EMF onupoja poliitikast (poisile ostetakse ,tsikkel,käru) ja teema lõpu poole sellest kuidas võistluste korraldajad ainult raha tasku topivad ja virisevad" et peaks neile toetusfondi tegema" ,siis ajab sita ikka keema küll ,kuna ise pole kunagi omaarust virisenud,sest see on vabatahtlik ja friigimajandus ja keegi ei käse mul seda teha ,ilmselt ei teekski- KUI MA ISE EI SÕIDAKS-
Mees räägib ,et tema on töömees ja loob oma kätega midagi???? Loomulikult kui sa näiteks puust lusikaid teed ,on raske poisile tsikkel ja käru osta,aga sellepärast valada oma viha nende peale välja kes suudavad paremini oma asjadega välja tulla ----see ajab töesti oksele. Siis räägib Sepik millestki muust hoopis ja ütleb et "mind ajavad oksele loomulikult krossipoisid",sest ma ei teeni nende pealt. -----TULE TAEVAS APPI :? :) Selline ila tuleb ma loodan et ikka täiskasvanud inimese suust
Loodan ,et ma ei eksi kui ütlen veelkord selle väljendi ---- EESTLASLIK KADEDUS ON SELLE KASUTAJA NIMI, ISE TEHA EI SUUDA JA TEISED TEEVAD KA VALESTI ja vaesele Sepikule tehakse liiga sest keegi- ei EMF või keegi teine ei toeta teda uue bussi,tsikli ja käru ostmisel... Korralik tase .
Sry ---leib oli ta nimi vist :D :D :D
Andke tulla nüüd,et nii räägib Enduro Komisjoni üks liikmetest. :D :D :D
Lärm

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”