EMF

Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 342 korda
Tänatud: 440 korda
Kontakt:

Re: EMF

Lugemata postitus Postitas mx77 »

haldjas kirjutas:

Tegelikult teeb mulle tänasel päeval muret, et 11. november on valimised ja kuluaarides käib mingi salatöö. Raske on aru saada, miks see ei võiks olla avalik arutelu.
Praegune kandidaatide nimekiri, mis on mulle teada, koosneb 90% soolo motokrossi huvituvatest meestest. Kuidas see tagab laiapõhilise ja jätkusuutliku motospordi arengu, on raske mõista. Arusaadav, et kõik võitlevad oma huvide eest ja laiemat silmaringi eeldada olekski vist naiivne. Lõpuks hääletavad klubide esindajad ja soolo motokrossiga seotud klubide ülekaal on märgatav. Ja kas üldse midagi muutub kui 1/3 klubide juhatuse liige on hr.Lajal ? ( mitte, et mul tema vastu midagi oleks ) Ja kas see on üldse õige info, ma ei tea, aga telefonid helisevad ja nii räägitakse.
Siinkohal võiks nüüd minuga ühendust võtta need klubid ,kes pole sellise kallutatusega rahul ja vaadata palju meid siis on. Protestihääl on ka hääl , ei tasu nina norgu lasta ja öelda, ah las läheb, mis minul sellest.

Sa ei saa vist ikka aru nõukogu rollist EMF juhtimisel vist? Nõukogu asi ei ole tegeleda alaspetsiifiliste küsimustega ja usu mind, kui nõukogu ka koosneb krossiga seotud inimestest, siis keegi ei hakka rinkavendasid sundima kärnakummiga sõitma. Nõukogu liikmetelt eeldatakse pigem elukogemust, oskust näha laiemat pilti jne. Need oskused ei ole seotud mingi konkreetse alaga. Ju siis on krossimehed rohkem EMF saatuse pärast mures, kui muude alade esindajad.
Ja ametlikult on Mart Lajal ainult ühe klubi juhatuses, lõpetaks need külajutud.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”