Planeta 5 ja Jupiter 4 paremaks.
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Re: Planeta 5 ja Jupiter 4 paremaks.
tali kirjutas:... Kui tahad Jupiteri kiireks saada, siis sellest teab omaaegne rinkalegend Askold Vaino kõike.
. Ma arvan, et lisaks Jupiterile tasub ka Planeta portimise, summuti jm kahetakti teemasid Askoldiga arutada.
Mul pole endal nii suurt kahetaktilist olnud, sellepärast ma ei saa su hooratta-plaanidest lõpuni aru. Kas Jupiteri hooratas ei ole osa süütesüsteemist, et sa seda nii lõdva randmega retsid? Või kinnitad välimise osa hiljem uuesti tagasi? Kui jah, siis kuidas? Ja sel juhul ... mis see oli, mida sa puurimise-keevitamisega saavutasid, millega treial ei oleks hakkama saanud. Treipingis oleks kordades viisakama tulemuse saanud ja palju väiksema vaevaga minu arvates. Ma usun, et Askoldil on ka hooratta teema detailideni läbi mõeldud - ära proovitud. Ma ei pea silmas, et sa peaksid tema lahendusi 1:1 kopeerima aga kindlasti saad head nõu.
Oi kuidas tahaks ise ka sellist kahetakti arutelu lähedalt näha-kuulda. Kasvõi motors.tv videona ...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.