Velje laiendamine - kes? kus?
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
Re: Velje laiendamine - kes? kus?
Keegi sellest tehnoloogiast ei taha natuke pajatada? Päris treipingis kahest ühe tegemine see ei ole. Mis moodi freddy 17" velje 18 tolliseks tegi?
-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 26 korda
tartus,võru 53
-
- Tsikkel: Ducati SFV4S
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 11 korda
Ahmed kirjutas:Mis moodi freddy 17" velje 18 tolliseks tegi?
Vahetas velje välja
17" saad 18" nii, et liidad 17"sele 18"se velje servad.
Keevitusega peab oskama ümber käia, kisub kergelt kõveraks ja poole töö pealt pead ilmselt ka velge rihtima/sirutama enne õmluste lõpetamist.
Tartus saab aidata.
10"
Re: Velje laiendamine - kes?kus?
Klan Mc kirjutas:mina.300 töö,material u 60.
Tehtud töid on näidata?
tehtud u 10,ei ole oma tegemistest pilte eriti teinud ja kaagutanud kogu planeedile.
Onuhannese pildil VIST minu tehtud-võin eksida.siis vist leiad ratta CYCLONE B pildid kuskilt,fredi postist,siis siin foorumis teema streetfighter tlr-velg raami laiendus ja kiige minu.paar WARRIORI 240 -i ka tehtud.
-
- Tsikkel: Ducati Streetfighter V4S '21
- Tänanud: 35 korda
- Tänatud: 8 korda
Suured ja keerulised tööd tehtud sel juhul. Kui teeksite tegemistest pilti ja kaagutaksite sellest kogu planeedile, oleks feimi, sulli ja kliente oluliselt rohkem Spetsialistid, turundage ennast!
puna kirjutas:Ahmed kirjutas:Mis moodi freddy 17" velje 18 tolliseks tegi?
Vahetas velje välja
Antud kommentaar on parim näide sellest, et mis juhtub kui eeltöö enne kirjutamist jätta tegemata.... Liiga keeruline oli ju enne kirjutamist esimesele lehele vaadata
Siiani on saanud teha 5 Buell'i velge 17" -> 18", milleks kulus 5 Buell'i velje keskosa ja 10 Escalade'i velje välisosa.
Klan Mc kirjutas:tehtud u 10,ei ole oma tegemistest pilte eriti teinud ja kaagutanud kogu planeedile.
Onuhannese pildil VIST minu tehtud-võin eksida.siis vist leiad ratta CYCLONE B pildid kuskilt,fredi postist,siis siin foorumis teema streetfighter tlr-velg raami laiendus ja kiige minu.paar WARRIORI 240 -i ka tehtud.
Jaanuse (Klan Mc) tehtud töödest leidsin sellised pildid - ainus tõsine tegija sellel alal Eestis tänase seisuga.
Kui on küsimusi, siis helistage Tel. 51 41 991 - tegu pole just kõige suurema itimehega, kes päevad läbi netis istub
Fredy.
Autode ja Tsiklite transport USA'st
+372 5888 5888
fredy@fredy.ee
http://www.Fredy.ee
http://www.facebook.com/Fredy.eeDreamland
Palju maksaks 12tollise rolleri velje paar tolli laiemaks tegemine? Võimalik ka 2 velge tuua et nendest 1 teha.
olulist vahet pole,protseduurid ja p*** jäävad samaks,keevitus õmblused tulevad ainult lühemad,pakun et 250.
kas taburettidele tehakse ka laiemaid rehve?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.