Rumalad küsimused 2
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Re: Rumalad küsimused 2
bitter kirjutas:macintosh kirjutas:bitter kirjutas:kas õunaga telefoni nr 4 (seda vanemat, väiksemat) ka veel kusagil osta saab, uuena?
Sa pead oma raha peale ikka korralikult vihane olema, kui selle uuena ostad. Antud näide on 2 põlvkonda vana telefon. iOS7 ei jookse seal peal just kõige sujuvamalt (ma olen tagsihoidlik)
Ma ei ole iOS versioonidega kursis aga tean, et kasutaja hakkaks selle telefoniga põhiliselt rääkima (nagu vanasti
), e-maile lugema ja pildistama. Vaikimisi on seal peal iOS6, kas keegi väidab, et see OS ei saa loetletud põhifunktsioonidega hakkama? Mu oma a-föönil on muide 2.3.7 peal ja kõik (mis mul vaja) töötab hästi
.
Põhifunktsioonidega saab ilusti hakkama, helistamisega saab täiesti hakkama, kasutamisel esineb läägimist (mida on võimalik enam-vähem kõrvalda tuunimisega aga mis üldjuhul pole lihtsureliku teema). Räägin isiklikust kogemusest ja soovitan pigem vaadata eelmisse põlvkonna iPhone 5-te. Nende hinnad peaksid ka kõvasti alla läinud olema. Kui peab olema 4 versioon, siis igal juhul 4S, selles on protsessiori ja graafikakiibi jõudlust juba enam-vähem. Ja kui versiooniks jääb 6, siis anna aga minna.
Ja äitäh Bud diagnoosi eest. Mul on hea meel, et sul on palju telefone.