Milline krossimootorratas valida?
Re: Milline krossimootorratas valida?
will111 kirjutas:ilkuda ja huiata võib sel teemal lõpmatuseni. selge on see, et ükski mootor, kolb, ega muu jupp ei ole "programmeeritud" punkt 50 tunni pealt õhku lendama, no matter what...
300 tundi ongi mõne persooni jaoks eluaeg sõitmist
yeah. Mäletan vanadest aegadest ka, et alati oli rajaääres mehi kes seletasid, et nende pill sõidab ühe kolviga 150h (kaks takti ) samas kutt käis suve jooksul 5 korda trennis ja tegi ehk 5 võistlust ka.
300h niisama matkata kuidagi pole tõesti mingi eriline number. Väikesed rollud jne. tänavasõidumotikad sõidavad palju enam, olles samas valmistatud palju odavamatest materjalidest ja suht suvalise täpsusega. Suht kindlalt võib sõita ka selllisel viisil isegi 3000 tundi äkki
Näiteks olen näinud Suzuki 25o kahetaktilise mootorit, mille omanik tõi mingisse saeremonditöökotta kepsuvahetusse. Kepsulaagrit alumist polnud enam. Kuid see tsikkel oli veel käivitunud ja sellega oli sõidetud. LIhtsalt inimene kurtis , et koliseb ja ei käi hästi. Ulme eksole, eriti kui mõtlen, et mina pole kahetaktiga eriti üle 20h kepsuga allahindlust saanud. Enamus neid kordasid kus seda katsetanud olen, on lõppenud uue silindri lisamisega kepsuvahetuse osade listi.
Üleüldiselt enne krossika ostu ostu, üleüldse enne kui asuda vaagima, kas 450 või 250 , kaks takti või neli jne. tasuks ikkagi mõelda kas üleüldse seda tsiklit vaja osta on. Kui on eesmärgiks on pigem näha kogu aeg uusi olustikke, mitte aga omandada uusi oskusi, siis võiks valida hoopis mingi suvalise suurte ratastega neljataktilise mopeedi või väikese kubatuuri. On huvitavam, odavam ning ka vaiksem ja ühiskonnasõbralikum.
Milleks see krossikas või ehe enduro võistlustsikkel kui eesmärgiks on mitte midagi ?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.