Rumalad küsimused 2
-
Bogser
- Tsikkel: R1150 GS
- Tänatud: 2 korda
Re: Rumalad küsimused 2
elbastardo16 kirjutas:Bogser kirjutas:Ära aja sobivust ja "E" märgistust segamini, sul on ilmselt vedanud, et oled sattunud ebapädevate üv.inimeste ja politsei otsa!
See on "E" märgistus ja, kui seda ei ole siis on illegaalne: [img][img]http://www.upload.ee/thumb/3704288/Kuva0928.jpg[/img][/img]Kui selline näebki välja siis osavam inimene suudab sellise asja isegi igale jupile ju peale joonistada/kleepida/tekitada? või kontrollitakse seda veel kuidagi?
See e- värk (CE tähis, vastavustestid jms) nagu palju muudki on suuresti ikka usalduse küsimus- kas oled aus ja täidad reegleid või mitte. Võltsida saab ikka, küsimus on kontrolli suutlikkuses. Selle summuti osas olen pidanud ALATI vastavatele organitele (ARK, tehniline ülevaatus, paar korda politsei) oma sumpa passi ette näitama- nende väide on olnud see, et "teeb vajlu häält!?" ja "see mis sul seal küljes on pole originaal". See dokument on siiani olnud tõestuseks (ja oli enne seda ka Saksamaal 4 aastat). Iseasi, kas ma kasutan sees nn "non street legal" dB killerit. Ka politsei ükskord uuris (dB killer kinnitub M4 kruvi ja mutriga) ja lõpuks tõdes et "ega meil niikuinii pole millegagi kontrollida (müra)". Ma pakkusin, et kruvige välja, kohe on näha, kas on õige. Ütlesid, et pole tööriistu. Pakkusin ka neid, aga ju said aru, et asi õige ja soovisid head teed.
Urmas
R1150GS