Horvaatia 2014 (10.mai) → Re: Horvaatia 2014

Kasutaja avatar

CB500

Re: Horvaatia 2014

Lugemata postitus Postitas CB500 »

Nõus Jansaga, Ragz, ära organiseeri üle, see on algajate(sry) puhul tavaline. Olen 2 korda mootorrattal Horvaatias käinud ja minu soovitus oleks samuti, et unusta need pidepunktid ja tühista oma broneeringud. Sa ju tahad seiklust, mitte bussiekskursiooni mootorrattal ;) Uuri parem materjali vaatamisväärsuste kohta, ja kust teised tsiklistid soovitavad sõita(head teed) ja kust mitte. Kus on midagi vaadata ja kus on turistilõksud(raiskad palju raha ja aega). Kolm nädalat ei ole tegelikult väga pikk, ära ürita igale poole jõuda, muidu kulutad liiga palju aega sõitmisele. Horvaatias ööbi kodumajutuses(sobe), mõnes kohas võta 2 või 3 ööd, päeval tee väike tiir lähikonnas jne. Ma olen viimastel reisidel veel näiteks googeldanud, kus & millal on kirbuturud ja mahajäetud kohad, viimastes ei ole veel õnnestunud käia, aga kevadel Mallorcal(see ei olnud motoreis) käisin kohalikul iga nädal toimuval "Kurtna laadal", mis oli suurem kui meie Kurtna(hinnad olid ka mõistlikumad).
Peale kaht sekundit su teekonna vaatamist, kui juba seal kandis oled, soovitaks mõelda Austriast läbi sõitmise ja Grossglockneri peale. Austrias väldi kiirteid, ilusad külad ja head teed, tempo küll madal kui kiire peaks olema. Loodetavasti ajasin su pea sassi, :D küsi kui küsimusi tekib, seal käinuid on palju, vastuse saad kindlasti.

Btw, mida väiksem seltskond, seda vähem arvamusi ;)

it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”