Planeta 5 ja Jupiter 4 paremaks.

Kasutaja avatar

Teema algataja
riksx
Tänatud: 2 korda

Re: Planeta 5 ja Jupiter 4 paremaks.

Lugemata postitus Postitas riksx »

Tegelt üks asi vajab siiski veel täpsustamist. Asi selles, et hakkasin uurima, et mis mootor mul siiski on kas Jup 3, 4 või 5? Mul on olnud Jup 2 ja seda tean hästi. Mul puuduvad fotod jup 3, 4 ja 5 mootori silindri ja karteri ülevooluavade kujudest. Kui kellelgil on või saab teha, siis olge haed ja postitage.

Et milles siis teema. Karter tundub olevat jup 4, kuna sellel oli õli kaan, kus ilusti peal jup 4. Seda väidet et tegu jup 4'ga kinnitavad ka kolvid ja silindripead, kus ilusti Jup4 markeering. Asi läheb huvitavaks silindriga, kuna ta näeb välja nagu oleks jup 3 või 4 aga silindri peal on markeering jup 5.

Silindri markeering Jup 5 aga jup 3,4 sumbuti [Motobot: õige on "summuti"] kinnitus. Samas vanem jup 3 on ovaalse algusega ja 4 ülevoolu akendega. Jup 4 peaks olema kandilse algusega nagu mu karter ja kahe ülevooli aknaga. Kuidas on lood jup5 silindriga ovaalne algus ja 4 akent?

Pilt

Silindri ava ühtis ilusti karteri avaga. Sellest ja lähtuvalt sumbuti [Motobot: õige on "summuti"] kinnitusest ei osanud arvata, et tegemist võiks olla Jup 5 silindriga

Pilt

Vaata ainult kolvil markeeringut jup 4

Pilt

Silindripea

Pilt

Mootori markeering

Pilt

Viimati muutis riksx, 27 Nov 2013, 11:01, muudetud 2 korda kokku.

Enduro - Beta 300RR 2018
Nostalgia
Planeta 5-S ja Jupiter 4-SS

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”