Mida Te päev läbi teete e. kes millega aidata saab? → Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?
-
Macintosh
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1101 korda
- Tänatud: 1122 korda
- Kontakt:
Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?
Nõmmik kirjutas:Aga kui seesinane pilv on pilves ja müristab ning netti ei ole ega tule , kas näiteks plaadile või SD kaardile tõmmates pole kindlam , sest mulle tundub , et labane ja vähe tunnustatud USB kaart on parem kui kõvatamine ümber lõdva asja .
![]()
Tunnistan , et olen sellel alal tõeline võhik kuid toonitan , et ma võin lihtsalt jätta targema mulje , sest mu nägu on nii aus - mis siis , et keegi ei näe !
Sellisel juhul on ikka ainuke ja parim võimalus omada üht raid "kasti" nurgas (nagu eelnevalt räägitud; vt mella juttu). Eraldi backup tarkvara + välised kettad lahendus on paratamatult ebamugav ja kohati ebatöökindel. Varem või hiljem jääb midagi kahe silma vahele või programm ei käivitu. Olen eraldiseisvaid programme kasutanud (nii kettatootjate omi kui vabavara ja viimased on üldiselt paremad) aga täna eriti sellega tegeleda ei tahaks - elus on muudki põnevat, kui back-uppide organiseerimine ja haldamine. Igatsugu SD kaardid ja USB kaardid unusta säilitamise mõttes ära - nendega on hea mingeid faile kaasa võtta kohtadesse, kus võrguühendust pole aga igas muus mõttes on nad kohmakad, kallid ja ebatöökindlad.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.