Mida Te päev läbi teete e. kes millega aidata saab? → Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?
Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?
mmz kirjutas:Piipz kirjutas:Nõmmiku keiss on tegelikult lihtne - it inimesed peaksid varundust natuke seletama ka, et backup on hea, kui sa sinna dubleerid, mitte sinna ümber ei tõsta. No loodame, et seekord 300€ on kooliraha, tegelikult ei ole sellel lahendusel midagi halba, mis oli.
100% nõus.
mx77 kirjutas:Tegelikult ongi kodukasutaja põhiprobleem just see, et reeglina on põhiarvuti ketas väike (eriti tõenäoline, kui on läpakaga tegemist). Ja välist kõvaketast kasutatakse just lisaandmekandjana, mitte dubleerijana. Ehk siis vist kodukasutaja jaoks on mõistlik teha oluliste failide dubleerimised kuskile pilvesse (google, dropbox vms.) vist.
100GB andmeid (nagu Mõmmikul) ei ole just tänapäeva ketaste mahtude juures ülemäära palju. Seda muidugi juhul kui just ei kasuta SSD-d, nagu mina, ent needki on läinud üsna soodsaks ja hetkel on parima hinna ja mahu suhtega 256GB kettad. Vanakooli kettad on veel omakorda 2x suurema mahu juures 3 korda odavamad.
Ma just olin valiku ees kas osta SSD ja maksta korralik papp või võtta pool tasuta 6GB/s 7200rmp HDD, tutikas oli mingi 35€. 500gb. Mina jätan näiteks kõik vanad kõvakettad nn "tagavaraks". Kõik ide ja ja igivanad kettad on vanu väärtuslikke asju täis, milles enamus on ka internetis olemas, iseasi kaua need vanad kõvakettad seistes vastu peavad.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.