Huumorit
-
pühak
- Tsikkel: Kawasaki VN1500
- Tänanud: 223 korda
- Tänatud: 90 korda
Re: Huumorit
davidsoniharald kirjutas:Elasivad naabrid kord. Ühtedel suur koer, teistel valge pikakarvaline kallitõuline kodujänes. Ühel päeval koeraomanik näeb oma suureks ehmatuseks, et tema kallis kutsa tuleb koju, naabrite elutu, räsitud ja kole must hinnaline jänes hambus. Peremees mõtleb, nüüd on lugu, koer naabri jänku maha murdnud, nüüd naabritevaheline sõprus läbi. Üritab anda endast parima, et asja siluda - võtab surnud jänese, peseb puhtaks, föönitab ära, et too ikka võimalikult kobe välja näeks. Hiilib siis salaja naabrimehe õue, surub jänesele pooliku porgandi kurku (et lavastada jänes ise "süüdlaseks" - sõi porgandit ja lämbus ära...)ja paneb siis jänku puuri.
Natukese aja pärast tuleb naabrimees külla, näost kaame ja üleni värisedes." Anna m-m-ulle s-s-suhkruvett... Sa ei kujuta ette mis juhtus... Mu jänes... mu jänku suri ära ja ma matsin ta maha. Lähen täna puurist mööda ja mis ma näen - minu jänes puuris, kammitud ja föönitatud! Ja porgand ka veel hammaste vahel!!!???"
Viinaga käis see ehmatuse ravi, kui ma õigesti mäletan. ![]()
siis väärib see ka väärkasutamist!"
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.