Krossi sõitja kulud
Re: Krossi sõitja kulud
Mitu aastakümmet kavatsed oma ebaõnnestunud tsikliostu kallal kräunuda? Ostsid üliodavalt tsikli ja mõtlesid, et saad uue? See, et sina tsiklit osta ei oska, ei tähenda, et kõik kasutatud tsiklid raiped oleks.
Loll saab kirikus ka peksa, ütleb Eesti vanasõna. (Ehk siis tõlkes - kui tsikli ostul mõistus üle ei käi, osta uus. Ja tõenäoline on, et sinu käest saab järgmine osja juba rappe).
Kusagile ja mingi hinnaga peavad ju ka rappeks sõidetud masinad minema. Mida väiksem hind, seda hoolsamalt tuleb kontrollida. Või siis ostadki üliodava ja ilma kindla ajaloota ning arvestad kohe mootoriremondi juurde.
Mina enda KTM-l pole hinda võileiva tasemele lasnud, sest ma tean täpselt, palju seal mida tehtud ning head asja muidu ka ära ei anna. Pigem sõidan aeg-ajalt ise.
426f kirjutas:ma ostsin ühe 1300eurose krossi yamaha mida oli üli odavalt hooldatud,terve aasta ladusin uusi juppe külge ja rajale trenni ei saanud sest koguaeg ootasin uusi osasi ja lõpuks müüsin selle raipe maha
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.